Ligi kümme tundi vee all olnud Tänaku masinal vahetati kolm tundi kestnud remonttööde käigus välja käigukast, kütusepaak, turbo, jahutus, elektroonika, pidurid, kogu vedrustus ja rida väiksemaid osi, teatas M-Sport oma pressiteates. Lisaks vajas remonti masina mootor.

Tänak teatas meeskonna vahendusel, et ei suuda mehaanikute imelist tööd siiani uskuda: "Ma pole midagi sellist varem näinud. Masin oli terve päeva järve põhjas ja vett täis ning meeskond pidi selle kõigest kolme tunniga sõidukorda seadma. See oli hullumeele jõupingutus, kuid ma teadsin, et mehaanikud saavad hakkama. Olen neile ülimalt tänulik."

Tänak postitas oma Twitteri lehele pildi järvest välja toodud Ford Fiestast. Alltoodud WRC piltidelt on näha, kuidas eestlase masin kõigest kolme tunniga taas sõidukorda seatakse.


Alustuseks tutvus masinaga FIA delegaat, kes selgitas välja, kas autot on võimalik töökorda seada. Delegaat andis remonttöödeks rohelise tule:


Nii alustati auto remontimist. Masin sai vahva hüüdnime  - "TiTänak" (mõistagi "Titanicu" põhjal):


Ott ja Raigo lõid remontimisel täie hooga kaasa:


"Ja seal ta läheb! Ott Tänak sõidab auto hooldusalast välja. Tohutu tunnustus M-Sporti meeskonnale. Imeline lugu," teatas WRC Twitteris tunnustavalt.


Need mehed said Tänaku auto kolme tunniga tööle!


Eestlaste mobiiltelefonid kuivatati vanamoodsal viisil ehk riisi sees:


Mehhiko ralli tänane võistluspäev algab kohaliku aja järgi kell 09.28 (Eesti aeg 17.28). Kümne kiiruskatse järel on liidrikohal Sebastien Ogier (Volkswagen), kes edestab meeskonnakaaslast Jari-Matti Latvalat 13,5 ja Mads Östbergi (Citröen) 29,5 sekundiga.