See kõik tõi Kehalasse kokku üle 40 meeskonna, kes Kehala Ringil kolmes voorus omavahelise paremuse välja selgitasid.

Neljaveoliste autode klassis oli kõigis kolmes voorus kiireim endale juba eelnevalt meistritiitli kindlustanud Georg Gross (Ford Focus WRC), kelle kõrval sel korral istus Oleg Gross. Rallisprindi etapil olid teised avavoorus ja kolmandas voorus teist aega näidanud Kaspar Koitla ja Andres Ots (Mitsubishi Lancer EVO 9). Etapil kuulus kolmas koht Ott Tänakule ja Raigo Mõlderile, kelle Subarul oli avavoorus kütuseprobleemid, teises olid nad teised, jäädes napilt alla Grossile. Kolmandas voorus aga sai pihta nende masina esivedrustus ja nii kuulus neile selles voorus kolmas koht Grossi ja Koitla järel. Neljaveoliste autode meistrivõistluste hõbe kuulub Henri Raidele ja Raul Kulgeveele, kolmandale kohale kerkis Ott Tänak, kellele on tänavu kaarti lugenud sprintidel nii Madis Halling kui Raigo Mõlder.

Kaheveoliste ralliautode arvestuses olid kahes esimeses voorus kiireimad Ago ja Kalle Ahu (BMW M3), sellega neile ka kindel etapivõit. Etapi teine koht kuulus Raido Laulikule ja Tõnis Viidasele (Nissan Sunny), kes võitsid viimase vooru. Etapil olid kolmandad Madis Vanaselja ja Jaanus Hõbemägi (BMW). Eesti meistritiitel kuulub Ago ja Kalle Ahule, teine koht David Sultanjantsile ja Siim Ojale (Honda Civic Type-R) ning kolmas Raido Laulikule ja Tõnis Viidasele, teise ja kolmanda koha vahe oli vaid üks punkt.

Noorteklassis J2000 olid esimeses ja kolmandas voorus kiireimad Karl-Martin Volver ja Margus Jõerand (Ford Focus), teises voorus jäi neil küll tehnilistel põhjustel tulemus kirja saamata, kuid see ei vääranud nende etapivõitu. Teine koht selles klassis läks Sander Siniorule ja Annika Arnekule (Honda Civic Type-R) ning kolmandad olid Alex Forsström ja Jukka Jämsen (Seat Ibiza) Soomest. J1600 klassis oli stardis üks meeskond, Kaspar Kasari ja Hannes Kuusmaa (Honda Civic). Eesti meistriks J2000 klassis tulid Sander Siniorg ja Annika Arnek, teised on Rasmus Uustulnd ja Imre Kuusk (Ford Fiesta R2) ning kolmandad neist vaid kahe punkti kaugusele jäänud Roland Poom ja Taavi Udevald (Citroen C2). J1600 esikolmik hooaja kokkuvõttes on Kristjan Pints ja Erki Pints, Kaspar Kasari ja Hannes Kuusmaa ning Riku Kankkunen ja Matti Janhunen.

Kaheveoliste sprindiautode klassis, kus kaardilugejat ei kasutata, oli kiireim Gert Ilves (Lada) Mart Tikkerbäri (Honda Cvic) ees. Eesti meistritiitel kuulub Margus Jamnesele (Lada), teine koht Mart Tikkerbärile ja kolmandaks tõusis Gert Ilves, kes võitis sarnaselt Henri Frankega ühe etapi, määravaks sai siin tulemus viimasel etapil.

Veoautode arvestuses võitsid kõik kolm vooru Taavi Niinemets ja Rein Jõessar. Teine koht kuulus Olev Helüle ja Aivo Alasoole, kolmandad olid Kristo Laadre ja Priit Pilden. Eesti meistriteks tulid Helü ja Alasoo, teised Kaido Vilu ja Aandrus Markson ning kolmandaks tõusid Kristo Laadre ja Priit Pilden.

Eesti autoralli karikavõistluste etapil olid kiireimad Georg Gross ja Oleg Gross, kes olid klassi 4WDE võitjad, teised selles klassis olid Henri Raide ja Raul Kulgevee (Mitsubishi Lancer EVO 8) ning kolmandad Meelis Orgla ja Martin Barkala. Klassis 4WD olid kiireimad Kaspar Koitla ja Andres Ots, kes edestasid kolme katse järel teise koha selles klassis saanud Ott Tänakut ja Raigo Mõlderit 15 sekundiga. Kolmandad olid selles klassis Roland Murakas ja Kalle Adler (Mitsubishi Lancer EVO X). Klassi 4WDE karikavõitja on Georg Gross, teine koht kuulub Henri Raidele ja kolmas on David Sultanjants. 4WD klassis on karikavõitja Ott Tänak, teine Timmu Kõrge ja kolmas Rainer Aus.

2WD klassis oli kiireim Sander Siniorg, edestades Roland Poomi. Karikavõitja on Siniorg, teine Poom ja kolmas koht kuulub Sander Pärnale.

E11 klassis oli etapil kiireim Ago Ahu, teine Madis Vanaselja ja kolmas Virko Juga koos Marko Ringenbergiga (BMW). Ahu on karikavõitja, Kehalas väljasõidu tõttu katkestanud Andrus Vahi teine ja Toomas Vask kolmas. Klassis E10 oli Kehalas kiireim Alex Forsström Raido Lauliku ja Raigo Reimali ees. Karikavõit kuulub aga Ott Mesikäpale, teine Alex Forsström ja kolmas Raigo Reimal (VW Golf). E9 klassis sai etapivõidu Karl Jalakas (Lada), teine Raigo Vilbiks ja kolmas Janar Tänak (Lada). Jalakas on ka karikavõitja, teine Vilbiks ja kolmas Henri Franke. Veoautode klassis oli võidukas Taavi Niinemets, teine Olev Helü ja kolmas Kaido Vilu. Niinemets ja Vilu kogusid võrdse arvu punkte, karikavõidu tagas Niinemetsale kaks etapivõitu Vilu ühe vastu. Kolmas koht kuulub Olev Helüle.

Noorteralli meistrivõistluste etapil oli klassis S2000 kiireim Sander Siniorg, teine Alex Forsström ja kolmas Raigo Reimal. S1600 klassi maksimumpunktid võttis Kehalast Kaspar Kasari. S2000 klassi Eesti noortemeister on Sander Siniorg, teine Forsström ja kolmas Rasmus Uustulnd. S1600 klassis on Eesti noortemeister Kaspar Kasari, teine Kristjan Pints ja kolmas Riku Kankkunen.