Loebile oli see esimene etapivõit, mis teeb temast esimese mehe, kes võitnud osavõistluse kolmel erineval FIA egiidi all peetud maailmameistrivõistlustel (World RX, WRC ja WTCC ehk rallikross, autoralli ja kereautode sari World Touring Car.

MM-debüüdi teinud 20-aastane Janno Ligur sai kokkuvõttes 18. koha. "Sain sõita palju ja terve meeskond õppis paremini autot tundma. Kogemus väga kõva ja hea baas, et siit edasi minna. Nüüd aga juba pilgud suunatud Saksamaa EM-etapile, mis toimub 2 nädala pärast ja kus mängus on S1600 klassi kolmas koht," võttis Ligur nädalavahetuse kokku oma Facebooki lehel kokku.

Enne starti rääkis Ligur Eesti Autospordi Liidu pressiteates: "MM-sarjas SuperCar klassis startimine on olnud minu unistus ja nüüd, kus sari tuleb sisuliselt koju kätte, otsustasime, et see on parim võimalus. Saime Reinsalu Sport meeskonnaga kokkuleppele ja sõidame nende Ford Fiestaga. Eesmärk on, et saaksime võimalikult palju sõita, võrdlemaks ennast maailma tippudega. Kui kiirus on hea, siis poolfinaali jõudmine oleks väga tugev saavutus, kuid ma tean, et see ei ole lihtne ülesanne."

Andri Õun lõpetas etapi EuroRX klassis 17. kohal.