Klassis N4 toimus terve päeva vältel mitmeid kohamuutusi, kuid ralli üldarvestuse osas leidsid olulised sündmused aset ralli eelviimasel katsel. Esimese ja teisena rajale läinud Georg Gross-Raigo Mõlder (Ford Focus WRC) ja Karl Kruuda-Martin Järveoja (Ford Fiesta S2000), kes olid absoluutarvestuses esimesel ja teisel kohal, katse finišisse ei jõudnud. Grossi katkestamise põhjuseks oli purunenud mootor, Kruudal aga vedrustus.

Nii tõusid ralli liidriteks Aleksei Lukjanuk ja Aleksei Arnautov, kelle edu enne viimast katset oli teisel kohal olevate Rainer Ausi ja Simo Koskineni (Mitsubishi Lancer EVO 9) ees 13,8 sekundit. Kolmandal kohal olid samuti klassis N4 sõitvad Timmu Kõrge ja Erki Pints (Mitsubishi Lancer EVO 9).

Kuigi Lukjanuk ja Arnautov lõpetasid ralli kokkuvõttes parima ajaga, ei kuulunud ralli võit neile. Rallijärgne tehniline kontroll tuvastas, et Lukjanuki ja Arnautovi Mitsubishi Lancer EVO 9 väljalase ei vasta rahvusvahelistele N4 tehnilistele tingimustele ja nende tulemus tühistati. See tähendas, et Grossi Toidukaubad Viru ralli võitjad on Rainer Aus ja Simo Koskinen.

Rainer Aus: „Ega selline võit seda õiget võidutunnet ei tekita, kuid reeglid on kõigile järgmiseks. Muus osas saime ralliga rahule jääda, eks see hommikuse esimese katse eksimus, kus pidime korra tagurdama, jäi kripeldama. Kuid muus osas oli hea ralli.“

Väga hea esitus oli Grossi Toidukaubad Viru rallil Timmu Kõrge ja Erki Pintsi poolt, kes lõpetasid ralli teisel kohal, kaotades võitjatele 7,1 sekundit. Viimasel punktikatsel kuulus neile kolmas koht.
Timmu Kõrge: „Väga rahul, tipp-topp ralli ja tegime siin korraliku tulemuse. Suuremaid jamasid polnud ja siit on hea edasi minna järgmistele etappidele.“

Viimasel punktikatsel said absoluudi ja klassi N4 esimese ning teise koha Siim Plangi ja Marek Sarapuu (Mitsubishi Lancer EVO X) ning Janis Vorobjovs ja Guntars Zicans (Mitsubishi Lancer EVO X). Nende kohad kokkuvõttes olid vastavalt viies ja neljas . Nende ees, kolmandal kohal lõpetasid Roland Murakas ja Kalle Adler (Mitsubishi Lancer EVO X). Ralli kuues koht kuulus Margus Murakale ja Tom Ristile (Mitsubishi Lancer EVO X).

A6/N3 klasside ühises arvestuses oli samuti seis põnev kuni finišini. Markus Abram ja Jarmo Võsa (Honda Civic Type-R) surusid lõpuks oma tahtmise peale ja võitsid selles arvestuses 6,3 sekundilise eduga Kristo Subi ja Teele Sepa (Honda Civic Type-R) ees, kolmas koht selles arvestuses kuulus Rainer Rohtmetsale ja Rivo Hellile (Citroen C2). Samad meeskonnad samas järjestuses jagasid ära ka viimase punktikatse kohad. Markus Abram ja Jarmo Võsa kindlustasid endale järjekordsete maksimumpunktidega ka tänavuse Eesti meistritiitli klassis A6/N3.

Rahvuslikus E-rühmas olid liidrid Ago ja Kalle Ahu (BMW M3) sunnitud viimasel katsel katkestama diferentsiaaliprobleemi tõttu ja nii tõusid klassivõitjateks Lembit Soe ja Ahto Pihlas (Toyota Starlet), teised selles klassis olid Andrus Vahi ja Alo Ivask (BMW M3) ning kolmandad Jaan Pettai ja Raino Verliin (Lada Samara). Veoautode arvestuses olid kiireimad Kristo Laadre ja Priit Pilden (Gaz 51), kes edestasid Rünno Niitsalu ja Jaanus Pediust (Gaz 53) 6.15,3

Grossi Toidukaubad Viru ralli tulemused: www.autosport.ee/rallyreg