Tänak kurtis ralli teisest päevast alates pidamise üle ning tunnistas lõpuks, et ei suutnud enam rallit nautida. "Pole eriti, mida nautida. Andsime oma parima. Enne Saksamaa rallit on nende rehvide kallal vaja veel palju töötada," ütles Tänak ralliraadiole enne viimast katset.

Tänak lõpetas avapäeva 11. kohal. Teise võistluspäeva lõpuks tõusti kümendaks, kusjuures kuuendal katsel sõideti ka korra üle katuse. Rajale tagasi pääseti vaid pealtvaatajate abiga.

"Lõikasin üht kurvi, mis oli väga mudane. Kaotasin seejärel auto tagumise osa üle kontrolli ning sõitsingi kraavi ja lendasin üle katuse. Masinal on aken puudu, aga üldiselt pole väga hull. Halvem on, et purunes ka tagaspoiler ja see muutis auto raskelt juhitavaks," kommenteeris Tänak väljasõitu.

Eestlane sõitis aga edasi puhtalt ning tõusis kolmanda päeva lõpuks suisa kuuendaks, kui riburadapidi katkestasid Jari-Matti Latvala, Kris Meeke ja Bryan Bouffier. Rehvi purunemise tõttu kaotas palju aega ka Dani Sordo, kes viimase päeva esimese katsega Tänakust taas möödus.

"Teadsime algusest peale, et meil on uute rehvide kohta palju õppida. Ilmselt üritasin seda liiga kõvasti surudes kompenseerida. Nüüd on meil palju kasulikke andmeid. Enne Saksamaad on kõvasti tööd vaja teha," sõnas Tänak viimase katse finišis.

Ralli võitis kolmekordne maailmameister Sebastien Ogier (Volkswagen) tiimikaaslase Andreas Mikkelseni ja belglase Thierry Neuville'i (Hyundai) ees.

Lõppjärjestus: 1. Ogier 3:49.53,1, 2. Mikkelsen +1.54,5, 3. Neuville +3.17,9, 4. Östberg +4.47,7, 5. Lefebvre +7.35,6, 6. Sordo +10.35,5, 7. Tänak +11.39,9, 8. Evans +18.30,8, 9. Paddon +47.05,7.