13,8 km pikkuse Nordea katse eel oli lätlaste edu Aus / Jõessare ees 3,3 sekundit, mis aga kiiruskatse lõpuks muutus 3,6 sekundiliseks kaotuseks. Kolmanda koha said üldarvestuses Siim Plangi / Marek Sarapuu (Subaru Impreza), kelle allajäämine võitjatele oli 25,2 sekundit.

Lisaks esikolmiku meestele suutsid ühe kiiruskatse võita ka Sander Pärn / Ken Järveoja (Subaru Impreza WRX STI), kes kokkuvõttes teenisid 21. koha.

Avapäeva (laupäeva õhtu) kolme kiiruskatse järel olid liidrid Vorobjovs ja Zicans. Nende edu teisel kohal olnud Ausi ja Jõessare ees oli 7,4 sekundit.

Võrumaa talveralli esimesed kolm katset sõideti tihedas lumesajus ja õhtupimeduses, misläbi olid olud üsna keerulised. Vorobjovs sai nendes oludes kõige paremini hakkama ja asus liidrikohale juba esimesel katsel. „Kõik on korras, probleeme polnud ja selle edumaa pealt on hea pühapäevale vastu minna,“ rääkis Vorobjovs.

Aus oli samuti avapäevaga rahul, öeldes, et teab täpselt, kust Vorobjovsile kaotust tuli. Kolmandal kohal olid peale kolme katset Raul Jeets ja Andrus Toom (Mitsubishi Lancer EVO X), kes kaotasid Vorobjovsile 15,5 sekundit.