Tänak sõitis viimasel päeval kindla peale. 19. katsel sai eestlane kirja seitsmenda, 20. katsel 12. ning 21. katsel kaheksanda koha.

Päeva neljandalt kohalt alustanud Mads Östberg eksis kohe esimesel katsel, mis tõstiski Tänaku koha võrra ülepoole.

Võidu võttis võimsa viimase katse teinud Sebastien Ogier. Veel eelviimasel katsel liidripositsioonil olnud Andreas Mikkelsen ei suutnud otsustavat proovikivi vigadeta sõita ning pidi kokkuvõttes leppima alles kolmanda kohaga, jäädes alla ka Thierry Neuville'ile.

Ogieri edu oli Neuville'i ees 6,4 sekundit. Mikkelsen kaotas lõpuks tervelt 39,8 sekundit. Tänak jäi maha 2 minutit ja 26 sekundit.

Eelviimane päev:
Ralli liidriks kerkis täna belglane Thierry Neuville, ent vahe järgnevate ees on väike. Norralane Andreas Mikkelsen kaotab liidrile vaid 1,5 ja prantslane Sebastien Ogier 9,6 sekundit. Norralane Mads Östberg kaotab Neuville'ile 53,4 sekundit ja on neljas.

Viies on Tänak, kes kaotab liidrile 1.29,2. Lähim jälitaja, Uus-Meremaa parim rallisõitja Hayden Paddon jääb Tänakust juba enam kui minuti kaugusele.

"Sõidame hea rütmiga, aga ilma riskita. Meie positsioon on päris okei praegu," sõnas Tänak, kelle päeva parimaks tulemuseks jäi ralli lühima katse teine koht.

Viimasel võistluspäeval on kavas kolm 15-kilomeetrist kiiruskatset, neist esimene algab Eesti aja järgi kell 9.57.