Teiste seas oli võistlustules ka laulja Koit Toome, kes teeb tänavu Eesti meistrivõistlustel kaasa neli etappi. Toome võistleb BMW 325 klassis, kus oli eile rajal kokku 14 autot ning sai kvalifikatsioonis neljanda koha. Ajasõidu võitis Allan Tigane, Mikk Maaten teine ja Gabriel Dominic Sergo kolmas. Toome, kellele oli see esimeseks selliseks võistluseks elus, kaotas Tigasele 1,1 sekundit.

Algselt asus sõitu juhtima viiendalt kohalt hea stardi teinud Enar-Klaus Kunman, kellest aga varsti möödus Tigane, lõpuks jäi kahe mehe vahe 1,1 sekundi peale. Kolmas oli 3,3 sekundi kaugusel võitjast Sergo. Pikalt viiendal kohal sõitnud Toome tegi vea ühel pidurdusel ja langes seitsmendale kohale, kus ka sõidu lõpetas.

Tänavuse hooaja üheks eesmärgiks on, et Eestis oleks korralik vormeliklass ja hooaja avaetapil on stardis viis masinat, kuid juba järgmistele etappidele on oodata rohkem sõitjaid. Kõik viis sõitjat näitasid sarnast kiirust, kvalifikatsioonis mahtusid nad 0,7 sekundi sisse. Kvalifikatsiooni võitis Antti Rammo Raimo Kulli, Tõnis Vanaselja, Markus Jugala ja Karl-Gustav Annuse ees. Esimeses sõidus tegid Rammo ja Jugala valestardi, mille eest nende ajale lisati 20 trahvisekundit. Rammo kihutas küll alguses liidrikohal, kuid sõiduvea tõttu kaotas ta positsiooni ja karistussekundid ei lubanud tal lõpuks enamat neljandast kohast, Jugala pidi sõidu katkestama. Sõidu võitis Tõnis Vanaselja Karl-Gustav Annuse ja Raimo Kulli ees.

HRX Camaro Cup esimeses sõidus oli kiireim Jari Nurminen Toni Lähteenmäki ja Janel Nurmineni ees, parima eestlasena oli Raivo Hääl viies. Baltic Open esimese sõidu võitis Vitali Kalmi Meelis Annuse ees ja Kumho Challenge avasõidus jättis võidu koju Peeter Peek, edestades rohkem kui poole minutiga Artjom Koclamazaslivit.