See tähendab, et mehed võitsid kõik kuus tänavust Eesti meistrivõistluste rallit. 2,4 sekundilise kaotusega võitjatele tulid teiseks Ott Tänak ja Martin Järveoja (Subaru Impreza), kes sellega kindlustasid endale N4 klassi Eesti meistritiitli. Kolmas koht kuulus Karl Kruudale ja Kuldar Sikule (Ford Fiesta S2000).

Eile sõidetud ralli esimese päeva järel liidrikohal olnud Gross andis selle koha ära laupäeva esimesel katsel, kui katse võitis Tänak ja tõusis liidriks. Tänak jätkas heas hoos ka järgmisel katsel, võites selle taas Egon Kauri ja Erik Lepiksoni (Mitsubishi Lancer EVO X) ees. Päeva kolmanda katse võitis Gross, kes tõusis tagasi teisele kohale, vahe Tänakuga oli 15,7 sekundit.

„Mul pole hommik kunagi liiga tugev olnud, kuid nüüd andsin liiga palju ära. Teisalt tegi Ott ka super päeva alguse,“ oli Grossi kommentaar peale hommikusi katseid.

Tänaku konkurent N4 klassi meistritiitli osas, Timmu Kõrge koos Erki Pintsiga (Mitsubishi Lancer EVO 9) oli peale hommikusi katseid absoluudis viiendal kohal, tema ette mahtusid veel Kruuda ja Kaur.

Kolme katsega suutis Gross vahet Tänakuga vähendada 4,4 sekundi peale ja sellest seisust mindi vastu Silveston Saaremaa ralli viimasele, legendaarsele Kaugatoma katsele. Gross edestas Tänakut katsel 6,8 sekundiga ja see tähendas talle teist Saaremaa ralli võitu ja perfektset hooaega, koos kõikide rallide võitudega.

„Hommikul tegime enda elu liiga raskeks, seda aega oli ikka väga keeruline sellise mehe nagu Ott vastu tagasi võtta. Ma ütlen, tegu on Eesti parima sõitja, inseneri ja mehaanikuga. Viimasel katsel oli selline tunne, et vist ikka ei tule see võit ära. Päris raske ralli oli aga saime ikkagi hakkama,“ võttis Georg Gross ralli kokku.

Ott Tänak ja Martin Järveoja finišeerisid teistena ja N4 klassi võitjatena, Karl Kruuda ja Kuldar Sikk kolmandad ja klassi R4 kiireimad, neljandad ja klassi N4 teised Egon Kaur ja Erik Lepikson ning viiendad Timmu Kõrge ja Erki Pints, kes olid N4 klassi kolmandad. See tähendas, et Ott Tänak ja Martin Järveoja on klassi N4 Eesti meistrid.

„Ega väga palju rajale ei jäänud, teisalt pidime natuke mõtlema ka tiitli peale. Võit jäi meeskonda ja tegelikult on lõpptulemus meie seisukohast vaadates hea. Eesmärgi täitsime ja tulime meistriteks,“ rääkis Ott Tänak.

Esiveoliste autode klassis olid kiireimad Sander Pärn ja Ken Järveoja (Ford Fiesta R2), kellele kuulub ka tänavune selle klassi meistritiitel. „Natuke kahju on, et põhiline konkurent Rainer Rohtmets katkestas tehnilistel põhjustel ja siis oli see tiitliasi selge. Väikesed tehnilised probleemid olid, kuid suutsime siiski head kiirust näidata,“ oli Sander Pärna kommentaar.

Teise ja kolmanda koha vahe selles klassis oli ülinapp, 0,4 sekundit. Need kohad jagasid ära kohalikud mehed Kenneth Sepp ja Raul Markus (Renault Clio R3) ning Rasmus Uustulnd ja Imre Kuusk (Ford Fiesta R2)

Rahvuslikus E-rühmas said võidu Einar Laipaik ja Siimo Suvemaa (BMW M3), teised endale juba eelmisel etapil tiitli kindlustanud Ago ja Kalle Ahu (BMW M3). Kolmandad selles klassis Toomas Vask ja Alar Tatrik (BMW M3).

Veoautode arvestuses viisid võidu koju Aare Müil ja Tiit Vanamölder, teised Taavi Kõrge ja Mati Otsing ning kolmandad Kaido Vilu ja Andrus Markson.