Juba reedel Tallinna Lauluväljakul sõidetud ralli avakatse näitas, et konkurents esikohale tuleb tihe. Esimesel lühikesel katsel eksis lubamatult palju Rainer Aus. Katse andis aimu ka sellest, et põhilised pretendendid võidule saavad olema eelmise aasta võitja paar Siim Plangi-Marek Sarapuu ja Egon Kaur-Annika Arnek. Laupäeval läbitud ralli teise päeva esimene pool seda kinnitas. Mõlemad paarid liikusid kiiruskatsetel sekund-sekundis. Määravaks sai 7 lisakatse, mis sõideti Paldiskis ja kus Plangi lõhkus võistlusmasina esitelje, kuid vaatamata ajalisele kaotusele sõitsi ralli lõpuni. Pärast seda oli Egon Kauril vajalik vaid auto kindlalt finišisse tuua.

Absoluutarvestuses said teise koha Venemaa sõitjad Radik Shaymiev-Maksim Tsvetkov, kaotust võitjale kogunes lõpuks minut ja 37,1 sekundit. Kolmandad olid Ranno Bundsen-Robert Loshtshenikov. Kaotus võitjale kaks minutit ja 1 sekund.

Egon Kaurile oli see tema karjääri jooksul teiseks Tallinna Ralli võiduks. Sellega on hakkama saanud ennem teda juba aktiivse karjääri lõpetanud Ivar Raidam (1997,1999) ja Margus Murakas (2002, 2003).