Korjus on oma debüütaastal World Series by Renault sarjas näidanud väga head kiirust ja paljusid heade tulemustega üllatanud. Plangi on noorte rallisõitjate hulgas silma paistnud heade tulemustega ning juba enne hooaja viimast etappi kindlustanud Eesti meistritiitli klassis A7.

Konkurss oli avatud 17-23-aastastele noortele ralli- ja ringrajasõitjatele. Iga riik sai üles seada kaks kandidaati. Esitatud mahukate dokumendipakkide põhjal valib FIA riikide kandidaatide hulgast välja 30 paremat, kes pääsevad sügisel toimuvasse finaalvooru. Koolitusprogrammile pääseb 18 edukamat noort. Võrreldes eelmise aastaga on viimast numbrit suurendatud, sellel aastal on FIA noorteakadeemias 12 liiget.

Eesti eelvooru esitati kokku neli avaldust.

Sellel aastal on FIA noorteakadeemias Eestit esindamas Egon Kaur, kes on WRC Academy rallisarja liider. Kauri sõnul on tegu äärmiselt hea programmiga, mille käigus noor võidusõitja saab aasta jooksul põhjaliku ettevalmistuse selleks, et olla tulevikus edukas nii võidusõidus kui ka oma karjääri kujundamisel. FIA Institute Young Driver Excellence Academy programm hõlmab endas mitmes erinevas vallas koolitusi, alustades näiteks füüsilisest treeningust ning ajaplaneerimisest ja lõpetades sõidutreeningutega. Programmi juhivad endine F1 sõitja Alexander Wurz ja Richard Burnsi kaardilugeja, maailmameister Robert Reid, kes on ka FIA rallikomitee asepresident.