Breenile pole see esimene kord Eestis startida, 2011. aastal osales ta auto24 Rally Estonial koos Gareth Robertsiga Ford Fiesta R2 autoga ja nende tulemuseks oli oma klassi teine koht. Samal aastal tuli Breen WRC Academy võitjaks, edestades napilt Egon Kauri. Vanad konkurendid kohtuvad tänavu taas auto24 Rally Estonial, Egon Kaur koos Annika Arnekiga stardivad N4 klassi Mitsubishi Lancer EVO 9'ga.

Kirjas on ka kaheksakordne Soome meister Juha Salo, kelle kaardilugejaks on Marko Salminen ja autoks Peugeot 208 T16 R5. Aasta alguses FIA ERC etapil, Liepaja rallil Craig Breeni järel teise koha saanud ja ERC2 klassi võitnud Siim Plangi ja Marek Sarapuu on samuti auto24 Rally Estonia võistlejate nimekirjas ja tänavu head kiirust näidanud Plangi on kindlasti üks soosikuid omas klassis. Põnev on vaadata, millist kiirust suudab näidata Soome tulevikumees Teemu Suninen, kes kuulub Toyota Motorsport juuniorprogrammi ja on üks sõitjatest, kes testib Toyota Yaris WRC'd, millega Toyota Motorsport plaanib 2017. aastal naasta autoralli MM-sarja. Eestis sõidab ta Skoda Fabia S2000 autoga ja kaardilugejaks on suurte kogemustega Mikko Markkula. Neil on värskelt kirjas WRC3 klassi etapivõit Sardiinia rallilt.

Tänavune auto24 Rally Estonia on ka FIA ERC Junior etapiks ja noorsõitjate sarja liiderduo Emil Bergkvist-Joakim Sjöberg (Opel Adam R2) ning Chris Ingram-Gabin Moreau (Peugeot 208 R2) on juba võistlejate nimekirjas. Selles klassis on tänavu konkurents olnud väga tihe ja kindlasti lisavad nii Eesti kui Läti kiired noorsõitjad sellesse põnevust juurde.
auto24 Rally Estonia sõidetakse 17.-19. juulil Tartus, Elvas ja Lõuna-Eestis teedel. Tegu on FIA ERC autoralli Euroopa meistrivõistluste etapi ning FIA European Historic Sporting Rally Championship sarja etapiga.