Langel toimunud võistluse MX2 klassi kvalifikatsioonis sai Kahro oma KTMil Tanel Leoki järel kirja teise aja. Esimeses sõidus lõpetas Kahro lätlase Karlis Sabulise ja Karel Kutsari järel kolmandana ning teises sõidus jäi Kahro ette ainult Tanel Leok. Kahe sõidu kokkuvõttes sai Kahro teises sõidus kolmandana lõpetanud Kutsari järel teise koha. Eesti meistrivõistlustel on Kahro enne viimast Kutsari järel teisel kohal, Läti meistrivõistlustel platseerub aga neljast etapist kolmel osalenud Kahro viiendal kohal.

Superkauss sarjas võistles Kahro Lätis vapralt oma väiksema MX2 tsikliga MX1 meeste vastu ning oli kvalifikatsioonis kiireima MX2 mehena kaheksas. Esimese sõidu lõpetas ta taas parima MX2 sõitjana neljandana, teises oli ta jälle neljas ning päeva viimasest sõidust tuli viies koht. Kolme sõidu kokkuvõttes sai Kahro Harri Kullase, lätlase Davis Ivanovsi ja Priit Rätsepa järel neljanda koha. Sarja üldtabelis on Kahro aga Ivanovsi järel teisel kohal.

"Andsin endast kõik ja Tartus oli kolmas koht parim, mis suutsin. Eks järgmisel võistlusel parandan end ja tahan võidelda sõiduvõitude eest ning loodetavasti tuleb ka tehniliselt raskem rada ja saab uue lahingu maha pidada. Nädala pärast ongi juba uus etapp Dobeles ning siis saab ka Eesti meistrivõistluste medalid paika. Kahjuks on mul sellel aastal punktitabelis kaks nulli sees ja kuldmedalile suurt lootust pole, aga võitlen iga sõidu võidu nimel ning üldkokkuvõttes tuleb lõpus mis tuleb,"rääkis Kahro, kelle järgmine võistlus on eeloleval nädalavahetusel Lätis Dobeles peetav Eesti ja Läti meistrivõistluste viimane etapp.

"Superkauss etapil pidin Open klassis 250 tsikliga sõitma ja sellega oli raske 450cc meeste vastu saada. Kõigele lisaks oli seekord Salduses start mäkke, kuid sellele vaatamata suutsin esimesed kaks sõitu 4ndana lõpetada ja viimases sõidus olin 5. Kõikides sõitudes olin parim MX2 sõitja ja võitlesin ka päris tugevalt esiotsa MX1 tsiklite vastu ning kokkuvõttes tasuks 4. koht. Sõiduga võis seal rahule jääda ja usun, et enda jaoks võtsin MX2 tsikliga sellelt võistluselt maksimumi ja ootan järgmist võistlust huviga."