Suurepärast kevadilma oli Tallinna lähedale nautima tulnud koguni 85 endurosportlast. Ühepäevane võistlus toimus sprindi formaadis ehk avalikele teedele ei liigutud. Ringil oli kaks kiiruskatset, millest üks sõideti Maardu krossirajal, seda vastassuunas tavapärasele krossile, ning teine Jõelähtme maastikusõidurajal. Ringe läbisid sõitjad kokku viis korda.

„Võistlus sujus kuni viimase ringini väga hästi,“ ütles lisaks üldarvestusele ka E-2 klassi võitnud Priit Biene. „Siis hakkas tagapidur mingil põhjusel peale jääma. Kui ma enne viimasele ringile minekut juhtisin 42 sekundiga, siis sealt tulles oli edu ainult 22 sekundit.“

Rada oli tema hinnangul piisavalt raske ja õnneks on noor võidusõitja paranenud ka peapõrutusest, mille ta sai esimesel MM-etapil Saksamaal. Juba mai esimesel nädalavahetusel ootab Bienet ees järgmine MM-etapp Portugalis.

Tallinn GP üldarvestuse teine ja E-3 klassi võitja oli Elary Talu (KTM, Sõmerpalu MK), kolmas aga E-Juunior klassi esimene Samuli Puhakainen (TM, Soome). Viimane jäi Bienest maha 2 minutit ja 10 sekundit.

Klassivõitjad olid Enduro Tallinn GP-l veel E-B klassis Kristian Kuill (KTM, Motodepoo Team Green), klassis E-40+ kahekordne enduro maailmameister, soomlane Petri Pohjamo (TM), klassis V-50+ Toivo Nikopensius (Yamaha, Paikuse MK), klassis V-60+ Reijo Kivelä (Yamaha, Soome), klassis E-C Rene Šapran (GasGas, Motospordiklubi GasGas), E-Rookie Virko Noor (Husqvarna, Motoklubi AEX), klassis E-Women Hanna Anton (KTM, RedMoto Racing), klassis Kärnataja 4T Erki Palusoo (KTM) ja klassis Kärnataja 2T Edward Rafter (Beta).

Enduro Eesti meistrivõistluste järgmine etapp toimub 5. mail Leigol.