Esimese võistlussõidu start oli Hans Villemile kui déjà vu – nagu kaks nädalat tagasi Zandvoortis, tegi jälle Josh Hill otse tema ees pirueti. Seekord pääses Hans mööda ja Hillgi sai jätkata, kuid taganttulijad korraldasid suuremat sorti külakuhja ja rajale saadeti turvaauto. Restardis tegi Hans väikese sõiduvea, Hill pääses mööda ja sõitis kohe ka vahe sisse. Ent distantsi viimasel kolmandikul asus Hans kaotust jõudsalt vähendama ja finišilipu langedes oli see vaid 0,238 sekundit. Seitsmes koht oli seniseid tulemusi arvestades rahuldav, ent Hans ise rahul polnud – sõiduvea ja esimeste ringide kehva kiiruse pärast. Parima eestlasena lõpetas sõidu Liiv, kes oli neljas, oma Vormel Renault debüüti tegev Martin Rump 12, kirjutab ruudulipp.ee.

Pühapäevahommikuse teise sõidu stardis õnnestus Hans Villemil seitsmendaks tõusta, kuid kolmandal ringil läks tal masin käest. Auto tegi millegi vastu põrkamata 720kraadise pirueti ja jäi seisma nina sõidusuunas, kuid kahjuks suri mootor välja. Kui Hans uuesti liikuma pääses, oli ta langenud 17. kohale. Maruline sõit kergitas ta lõpuks siiski kümnendaks, taas oli parim eestlane Liiv, kes sai viienda koha. Rump lõpetas sõidu 14. kohal

Pühapäevast pärastlõunast sõitu alustas Hans Villemi kõrgemalt kui kunagi varem – seitsmendana – ning tõusis stardiga veel ühe koha võrra. Esireast startinud Josh Hill oli jälitajatest selgelt aeglasem, ent kaitses oma kohta nii oskuslikult, et vaid Daniil Kvjat pääses mööda. Kuuendal ringil õnnestus ka John Bryant-Meisneril end Hillist ette pressida. Protsess oli aga nii jõuline, et selle käigus purunes Hilli autol radiaator ja sealt pärit vesi valgus rajale. Kuna see juhtus otse Hansu ees, tekkis tal eessõitjatega väike vahe. Neljandal kohal liikunud Karl Oscar Liivi püüdis Hans finiši eel veel kinni, ent mööda sõita enam ei õnnestunud. Viies koht on aga siiski hooaja senine parim tulemus. Ka ajavahed on julgustavad - viimane poodiumikoht jäi vaid kahe sekundi kaugusele, lähimat jälitajat edestas Hans aga 15 sekundiga. Martin Rump lõpetas 21. kohal.

Kõik sõiduvõidud läksid Hans Villemi meeskonnakaaslastele Koiraneni tiimist – kaks korda oli võidukas Daniil Kvjat, korra Carlos Sainz. Sainz kindlustas endale ka NEC-sarja üldvõidu juba enne kolme viimast etappi. Oluliselt paranes Villemi tabeliseseis. 41 teenitud punkti kasvatasid punktisumma 145 peale ning Hans kerkis NEC-sarjas kaheksandaks. Karl Oscar Liiv on kümnes (123 p)

Vormel-Renault 2.0 NEC-sarja viimane osavõistlus toimub 24.-25. septembril Monzas, kus samuti on kavas kolm starti.