Leok sõitis hommikuses kvalifikatsioonis välja sarnaselt eelmisele etapile 16. ringiaja. Esimese sõidu avaringilt tuli eestlane tagasi väljaspool punktikohta, kuid mõne järgmise ringiga tõusis ta punktidele. Head sõitu teinud Tanel tõusis juba top 15 piirile, kuid siis tuli kukkumine ja ta kaotas sellega 15 sekundit ning mitmeid kohti. Leok hakkas seejärel uuesti tõusma ning suutis jälle mitmeid möödasõite teha ning finišisse jõudis meie mees viieteistkümnendana.

Stardi järel asus sõitu juhtima Jorge Prado (Hispaania, KTM), kuid enamuse sõidust jälitas teda sarja liider Tim Gajser. (Sloveenia, Honda). Gajser luuras liidri taga enamuse sõidust ja mõned minutid enne sõiduaja täitumist suutis ta Pradost mööduda ning liidriks tõusta. Pradol enam midagi vastu panna polnud ja Gajser võttiski võidu. Kolmandana lõpetas sõidu Romain Febvre (Prantsusmaa, Kawasaki).

Teist sõitu alustas Leok sarnaselt esimesele ning punktikohta tuli hakata püüdma kolmandast kümnest. Sõidu jooksul suutis Tanel vaikselt kohta pidevalt parandada ja viimasele ringile läks ta kuueteistkümnendana. Võimalus oli mööduda veel ühest konkurendist, kuid sõiduviga ringi alguses röövis selle. Leok jõudis finišissse kuueteistkümnendana.

Üle pika aja said stardist kolmekesi ees minema Prado, Gajser ja Cairoli. Kolmik sõitis koos seni kuni Gajser kukkus ja seitsmendale kohale langes. Seejärel võitlesid esikohale Prado ja Cairoli, sel korral tuli võitjana sealt välja hispaanlane. Cairoli lõpetas sõidu teisena ja tugeva sõidu lõpu teinud Gajser kolmandana.

Etapi kokkuvõttes tuli Leok üheteistkümne punktiga 15. kohale. Etapivõidu teenis 47 punktiga Jorge Prado, teine oli 45 punktiga Tim Gajser ja kolmas 38 punktiga Antonio Cairoli.

Sarja kokkuvõttes on Leok 62 punktiga 22. kohal. Liidrina jätkaval Gajseril on koos 533 punkti, teisel kohal on 478 silmaga Cairoli ja kolmandal kohal 476 punktiga Prado.

MX2 klassi avasõidus tegi Johannes Nermann rahuliku alguse, kuid sõidu edenedes hakkas ta kohti parandama. Ta suutis ise möödasõite teha ning kasutas ära teiste eksimusi ja sõidu keskel oli Johannes 19. kohal. Kahjuks 9 minutit enne sõiduaja täis saamist jäi Johannes raja äärde ning ta pidi katkestama.

Stardi järel asus sõitu juhtima Jago Geerts (Belgia, Yamaha), kuid tema suurim konkurent ja sarja liider Tom Vialle (Prantsusmaa, KTM) oli teisel kohal. Kahekesi sõideti koos seni kuni Geerts kukkus ja üle kümne sekundi aega kaotas. Pärast kukkumist suutis Geerts aga sellise hoo üles võtta, et Vialle´i edu sulas mõne ringiga kokku. Geerts tõusis uuesti sõitu juhtima ning võttis lõpuks ka esikoha. Vialle lõpetas sõidu teisena ja Ben Watson (Suurbritannia, Yamaha) kolmandana.

Teises sõidus tegi Nermann hea avaringi ja pääses kohe punktikohale kahekümne parema sekka. Ilma suuremate vigadeta sõitnud Nermann suutis pingutada sõidu lõpuni ning teenis kolmandat korda karjääri jooksul punkte, jõudes finišisse 18. kohal.

Teise stardi järel asus sõitu juhtima Roan Van De Moosdijk (Holland, Kawasaki), talle järgnesid Geerts ja Vialle. Kolmik sõitis koos pool sõitu, siis asus liidriks Geerts ning Vialle teisele kohale, kuid kohese kukkumise tõttu langes belglane liidrikohalt seitsmendaks. Vialle kasutas sülle kukkunud kingituse ära ning võttis sõiduvõidu. Tugeva lõpu teinud Ben Watson lõpetas teisena ja Van De Moosdijk kolmandana.

Etapi kokkuvõttes tuli Nermann kolme punktiga 22. kohale. Üldarvestuses on Nermann 11 punktiga 37. kohal. Järjekordse esikoha teenis 47 punktiga Vialle, teine oli 42 punktiga Watson ja kolmas 39 punktiga Geerts. Sammu tiitlile lähemale astunud Vialle juhib sarja 616 punktiga. Teisel kohal on 555 punktiga Geerts ja kolmandal kohal 438 punktiga Maxime Renaux (Prantsusmaa, Yamaha).

Järgmine etapp toimub pühapäeval taas Lommeli krossirajal.