Esimeses võistlussõidus startis ta viiendalt stardiplatsilt ja oli pärast esimest ringi tõusnud kolmandaks, hoides seda kohta võistluse lõpuni. Teise sõidu esimesel ringil toimus Ralfil kaasvõistlejaga kokkupõrge, mille tagajärjel langes eestlane 19. kohale. Finaalsõitu ta lõpuni ei sõitnudk, vaid katkestas kuuendal ringil.

Punktiarvestuses hoiab Ralf Aron 137 punktiga endiselt neljandat kohta ja kaotab belglasest üldliider Maxime Pottyle 48 punktiga.

Neli Eesti kardisportlast olid nädalavahetusel võistlustules Suurbritannias Rotaxi Euroopa karikavõistluste kolmandal etapil, kus kõik meie sportlased pääsesid finaalsõitudesse.

DD2 klassis sõitnud Antti Rammo alustas eelfinaali 19. kohalt ja ületas finišijoone 15ndana. Finaalis loovutas ta ühe positsiooni ja sai 16. koha. Sama kohta hoiab ta ka üldarvestuses.

Sten Dorian Piirimägi pääses Rotax Senior klassi finaalsõitudesse läbi lohutussõidu. Eelfinaali alustas ta 31. kohalt ja võistluse käigus ta oma kohta ei loovutanud. Finaalis tõusis Piirimägi 24. kohale.

Rotax Junior klassis oli stardis kaks eestlast – Jüri Vips ja Hannes Tammpere, neist esimene pääses finaalidesse otse, Tammpere pidi läbima lohutussõidu sõela. Eelfinaalis sai Vips 21. koha ja Tammepre oli 26-s. Finaalis langes Vips ühe koha võrra ja Tammpere sai kirja taaskord 26. koha.

CIK-FIA Academy ja Rotaxi Euroopa KV viimased etapid sõidetakse septembris Prantsusmaal, vastavalt Varennse’ ja Salbris kardiradadel.