Kõige kiiremad MX1 ja MX2 klassid osalesid ühes sõidus ning selle kvalifikatsiooni kiireim oli lätlane Davis Ivanovs, kellele järgnesid Priit Rätsep, Matiss Karro ja Gert Krestinov. Avasõidu võitis kindlalt Ivanovs, kes edestas Karrot 8,2 ja Krestinovit 9,8 sekundiga. Sõidu alguses konkurendiga kokku põrganud ja viimaste hulka jäänud Rätsep ületas lõpujoone neljandana. Ülejäänud eestlastest olid Andero Lusbo 5., Jan Jakobson 9. ja Aleksei Vinogradov 13.

Teise sõidu võitis taas Ivanovs, kellest Krestinov jäi ainult 1,6 sekundit, Karro oli kolmas, kuid jäi esiduost juba üle poole minuti. Rätsep seikles ka selle sõidu alguses ning oli jälle neljas. Lusbo sai selles sõidus 7., Jakobson 14. ja Vinogradov 18. koha.
Kahe sõidu kokkuvõttes võitis MX1 klassis Ivanovs (50 p) Krestinovi, Karro (mõlemad 42 p) ja Rätsepa (36 p) ees. Lusbole kuulus 31 punktiga viies koht ning Vinogradov oli 22-ga kümnes. MX2 klassis moodustasid esikolmiku Karlis Sabulis (50 p), Andis Valts (40 p) ja Jakobson (38 p).

Külgvankritel võitsid mõlemad sõidud Gert Gordejev – Maarek Miil, kellele avasõidus järgnesid lätlased Maris Rupeiks – Martins Antons ja leedulased Liutauras Variakokijs – Rytis Kisunas. Päeva teises sõidus said aga teise koha avasõidu neljandad mehed Urmas Sugasep koos lätlase Arturs Lintersiga, kolmandana ületasid lõpujoone Janis ja Peteris Jegorovs, kes olid esimeses sõidus viiendad. Kokkuvõttes järgnesid 50 punkti kogunud Gordejev – Miil tiimile Sugasep – Linters (40 p) ja teise sõidu neljandana lõpetanud Variakokijs – Kisunas (38 p).

MiniMX klassis ei andnud eestlased aga peoperemeestele mingit sõnaõigust ja hõivasid terve poodiumi, kui kummaski sõidus edestas Marthi Lepik Juss Maidlat ja Targo Tintsot. Teistest eestlastest olid veel Marko Rebane 11. ja Cardo Veski 12.

Seeniorite klassis saavutas Aivo Rabbi 6-nda koha, Marko Kokk oli 8-s ja Jaanis Merila 13. Sääreväristajate Standard klassis olid 44 osaleja seas Patrick Põldma 7., Tenno Alamaa 12., Kardo Sarapik 13., Hannes Blehner 17. ja Tõnu Põldma 18.