Johhannes Moor ja Karl Oscar Liiv sõitsid oma ajavõturingid ühes kvalifikatsioonigrupis. Karl sõitis oma grupis välja 5. koha, kaotades ajavõtu võitnud sarja üldliidrile 0,718 sekundit. Johannes oli 9. (+1,915 sekundit). Hans Villemi (Koiranen) oli oma kvalifikatsioonigrupi 13nes, kaotades kiireimal ringil grupi võitnud Carlos Sainzile 2,213 sekundit.

Pealelõunal kuival rajal peetud võistlussõit jäi MP Motorspordi esindavatele eestlastele aga lühikeseks. Liiv katkestas teisel ringil elektroonikarikke tõttu, Moor langes kaasvõistleja põhjustatud avarii ohvriks ja pidi sõidu pooleli jätma. Villemi lõpetas sõidu 21.kohal.

Võistluse võitis hollandlane Robin Frins (Josef Kaufman Racing), kes kindlustas endale sellega ka 2011. aasta Eurocup Formula Renault 2.0 meistritiitli ja 500 tuhande euro suuruse stipendiumi Renault Sport poolt edasise karjääri jätkamiseks.

Karl Oscar Liiv kommenteeris oma tänast tulemust: "Uskumatu ebaõnn ikka!
Ajavõtt õnnestus märgades rajaoludes peaaegu ideaalselt, kuid sõit jäi siiski pooleli. Olen kindel, et see tühine elektroonikaviga rikkus ilusa tulemuse."

Johannes Moor: "Hommikul oleksin pidanud vihmarehvidega sõites parema stardipositsiooni saama. Stardirivi keskelt minnes on tõenäosus avariisse sattuda alati suur. Seekord "aitas" rajaserva jääda ühe itaallase optimism möödasõiduvõimaluse hindamisel. Parema tagaratta kinnitused olid pärast kokkupõrget kõverad ja jätkamine võimatu. Keskendun nüüd viimasele, Barcelona etapile ja loodan, et seal läheb tervel meeskonnal märksa paremini."

Renault Eurosarja viimane etapp toimub 8.-9. oktoobril Barcelonas.