Jüri Vips pani viimase sõidu järgselt, kus teda kohe avaringil rammiti, Instagrami paljutähendusliku sisuga postituse. "Mulle öeldi juba sõidu eel konkreetne nimi, kes tuleb mind rajalt välja suruma, ja nii juhtuski."

Kurbloolisus on see, et Vipsi väljasõidu ja viimaseks langemise põhjustas Ralf Aron, konkureerivas tiimis sõitev eestlane. Vipsil oli viimase sõiduga võimalus üldarvestuses tõusta teiseks, nüüd pidi ta leppima neljanda kohaga. Kas eestlase lemmikroaks on jätkuvalt teine eestlane?

Omavahelist jagelemist on noortel vormelimeestel olnud tänavu varemgi. Juulis Spa ringrajal esikohale konkureerides põrgati kokku ning mõlemad olid sunnitud katkestama. Sealt võis jääda okas hinge, mida viimasel etapil andis välja elada. Mine võta kinni.

Vastakaid arvamusi põhjustanud sõit (kokkupõrge video 11. minutil):

Ralf Aroni kommentaar juhtunule: "Kolmandas sõidus tegin hea stardi ning õnnestus oma positsiooni ühe koha võrra parandada. Schumacher ja Vips jäid kuuenda kurvi keskel peaaegu seisma, ja nii sõitsin kergelt Vipsile tagant sisse ning samas sõideti ka mulle tagant otsa. Mingisugused jutud meelega tehtud avariist on täielik jama. Hooaja kokkuvõttes saavutatud tulemus on muidugi pettumus, aga positiivne on see, et ise tegin väga vähe vigu. Novembris on kavatsus osaleda veel Macau GP-l."

Aron teenis sarja kokkuvõttes kuuenda koha.