Horvaatias sõideti jetispordi EM-sarja viimane etapp ja Poolas võisteldi paadiklassis F-125 Euroopa meistriks saamise nimel. Varasemalt ei ole sellist medalisadu ühel ja samal nädalavahetusel olnud. Kokku võitsid Eesti sportlased üheksa medalit erinevates kategooriates, neist neli Euroopa meistritiitlit, kaks hõbemedalit ja kolm pronksmedalit.

Horvaatias Zagrebis pandi punkt selle hooaja Euroopa meistrivõistluste sarjale. Kogu EM-sarjas osales eestlasi rekordilised 14 pilooti ja osaleti üheksas erinevas kategoorias. EM-sarja kõige edukaimaks Eesti sõitjaks võib lugeda SKI Ladies GP1 klassis EM-tiitli võitnud Jasmiin Üprausi. Kõik kolm etappi pidas Jasmiin tõsist võistlust Rootsi konkurentidega.

Esimene etapp kujunes raskeks - etapivõit tuli loovutada rootslannale Emma-Nellie Ortendahlile ja leppida kolmanda kohaga. Järgmised kaks etappi enam konkurente ligi ei lastud, etappidest Ungaris ja Horvaatias kujunes Jasmiini tee EM-tiitlini. Hõbemedal läks Jonna Borgströmile ja pronks Emma-Nellie Ortendahlile, mõlemad rootslannad. Lisaklassina sõitis Jasmiin veel meeste konkurentsis klassis SKI GP2, kus oli väga edukas ja saavutas EM-sarja kokkuvõttes pronksmedali.

Juuniorite klassides SKI GP3.2 ja GP3.3 tegid terve sarja vältel ilma Ander Hubert Lauri ja Mattias Reinaas. Viimasel etapil riputati mõlemale noorele võidusõitjale kaela Euroopa meistritiitli medal. Ander Hubert Lauri jätkab järgmisel hooajal kehtiva maailma- ja Euroopa meistrina noorteklassis aga Mattias Reinaas jätkab juba täiskasvanute kategooriates, kus ta suutis anda ka sellel hooajal tormihoiatuse tulles Horvaatia etapil täiskasvanute klassi SKI GP3 etapivõitjaks. Sarja kokkuvõttes sõitis Mattias ennast SKI GP3 klassis neljandaks.

Runabout GP4 klassis pidas Mattias Siimann EM-sarja etappidel tugevaid lahinguid hispaanlase Alejandro Artinano ja rootslase Linus Lindbergiga. Viimasele etapile Horvaatiasse mindi hispaanlase ühepunktise eduseisuga. Mattiasel õnnestusid stardid hästi ja sõiduga suutis ta Artinano seljataga hoida. Koos Horvaatia etapivõiduga kindlustas Mattias omale EM-sarja üldvõidu ja meistritiitli.

SKI Veteran GP1 klassis osales EM-sarjas hooaja vältel kolm Eesti sõitjat. Edukaimaks neist osutus Egon Üpraus, kes saavutas sarja kokkuvõttes hõbemedali. SKI GP1 klassis sõitis Markus Lutsokert ennast EM-sarja kokkuvõttes pronksile. Terve hooaja erinevate tehniliste probleemidega kimpus olnud Markusel oli otsustavaks Horvaatia etapp, kus medali võitmiseks pidi ta edestama norrakat Ulrik Brentsenit ja see tal ka õnnestus. EM-sarja üldvõidu võttis Kevin Reiterer Austriast ja teiseks tuli Stian Schjetlein Norrast.

Ringrajapaatidel sõideti nädalavahetusel Poolas Zninis Euroopa meistrivõistlused paadiklassile F-125. Eestit esindasid Erik ja Sanna Aaslav-Kaasik. Ajasõidu võitnud Erikul esimene start hästi ei õnnestunud ja võistlust asus juhtima Marco Malaspina Itaaliast. Sanna pidas teise-kolmanda koha pärast duelli legendaarse Poola võidusõitja Henryk Synorackiga. Sanna sai sõidust teise koha punktid ja Erik oli neljas. Teises stardis sai Erik juba paremini minema aga Itaalia konkurenti ta veel edestada ei suutnud. Malaspina sai teise võidu, Erik oli teine ja Sanna oli kolmas.

Kaks sõitu pidi sõidetama pühapäeval aga tõusnud tuul pani sõitjad ootele ja lõpuks otsustas rahvusvaheline žürii jagada kohad esimese kahe sõidu tulemuste järgi. Euroopa meistriks tuli Marco Malaspina Itaaliast, hõbemedal kuulus Sanna Aaslav-Kaasikule ja pronks Erik Aaslav-Kaasikule.