2009. aastal MM-karussellis debüteerinud Pärn-Järveoja jaoks on Jyväskylä ümbruse teedel sõidetav MM-ralli tõsine väljakutse, olles ühtlasi üks põnevamaid ja vaatemängulisemaid etappe autoralli maailmameistrivõistluste kalendris.

„Poolteist aastat on möödas sellest, kui me 2009. aastal Walesi MM-etapil esiveolise Citroen C2-ga sõitsime. Aeg on edasi läinud ja nüüd istume neljarattaveolise Subaru Impreza roolis,“ rõõmustas Pärn.

Tänavu Miina Härma Gümnaasiumi lõpetanud Pärna arvates kujuneb ees ootav Soome ralli suureks katsumuseks nii meestele endile kui ka nende võistlusautole. „Tuleb targalt sõita, samas saavutada hea rütm korraliku lõpptulemuse saavutamiseks,“ märkis Pärn.

Nädala eest sõidetud auto24 Rally Estonial N-rühma autodest kiireim ja absoluutarvestuses kõrge viienda koha saavutanud Pärn-Järveoja loodavad stabiilset sõitu teha ka Soome MM-rallil. „Markko võitis selle ralli 2003. aastal ja nüüd on meil suurepärane võimalus tema näpunäiteid ja soovitusi arvesse võttes sellel legendaarsel MM-etapil osaleda. Ootame suure põnevusega eelseisvat võistlust ning võimalust näha, kuidas teised MM-karussellis osalevad N-rühma rallitiimid sõidavad ja oma kiirust nendega võrrelda. Samuti loodame näha raja ääres palju Eesti rallifänne ning pöidlahoidjaid,“ lisas Pärn.