Siim Plangi sõlmis Renault Sport UK meeskonnaga lepingu Inglise meistrisarjas sõitmiseks aastal 2011. Leping on pikk samm edasi noore autosportlase karjääris ja võimaldab tema oskuste tõestamist rahvusvahelisel tasemel.

Siim Plangi ja kaardilugeja Marek Sarapuu sõidavad järgneval aastal Renault Sport UK ametlikus tiimis R2 klassis Renault Twingoga, veel nimetamata tiimikaaslasega.

Siim Plangi: "Pärast esmast tutvumist meeskonnaga, arvan et Renault meeskond on Suurbritannias heal tasemel ja Twingoga on võimalik võistelda oma klassi esiotsas, eriti kruusarallidel. Lisaks pakuvad nad häid testimis- ja treenimisvõimalusi. Ootame Marekiga põnevusega algavat hooaega. Eesmärk on koguda võimalikult palju kogemusi asfaldil. Lisaks Inglise sarjale üritame osaleda Honda Civic Type-R autoga välisvõistlustel, seda eriti WRC või IRC sarjas. Tähtis on tõestada enda oskusi ka mujal maailmas."

Renault Sport UK direktor Richard Asquith tunneb rõõmu lepingust noore talendiga: "Oleme loomulikult rahul, et saime Siimuga kokkuleppele, usume et tal on head võimalused ennast Inglismaal tõestada. Võistlustel osalemise kogemusi on muidugi vaja aga võimalikult palju soovime läbi viia ka treeningsõite. Siimule on kruusarallid muidugi lihtsamad, aga arvame, et Renault Twingo roolis koduneb ta kiiresti ka asfaldi peal."

Eesti autoralli meistrivõistlusel osalevad Siim Plangi ja Marek Sarapuu uuel aastal täies mahus. Eestis on võistlusautoks Honda Civic Type-R ja sihiks klassi A7 Eesti meistritiitel.

Inglise meistrisarjas on tänavu seitse rallit, neli neist sõidetakse kruusal ja kolm asfaldil. Esimene ralli on 26. veebruaril sõidetav Sunseeker Rally ja hooaeg lõppeb legendaarse Isle of Man ralliga, mis sõidetakse 28.-29.10.