Piirojal pole sel aastal veel rallikrossis võisteldud, kuid peamiselt kruusaga kaetud rajal on enamik võistlejaid juba korduvalt sõitnud. Rada on Eesti üks laiemaid ja turvalisemaid, võimaldades palju möödumisi ning hulka lahinguid.

Võistlustulle on astumas kõigi nelja klassi liidrid. SuperCar’is valitseb hetkel põnevaim seis – esiotsa lahutavad vaid mõned punktid. Sten Ojale, kel kogunenud 39 punkti, järgnevad Otto Täht 35 punktiga ja Mait Pikkof 32 punktiga. Veel pole aga avanud punktiarvet möödunud hooaja meister Helmet Palm ja senini tehnikaprobleemidega vaevelnud uustulnuk Ranno Bundsen. Vead parandatud, on mõlemal mehel tõsine plaan sel võistlusel ka poodiumikohtade nimel võistelda.

Super1600 võitu läheb taas püüdma juba kaks korda poodiumi kõrgeimal astmel seisnud ja 41 punkti kogunud Arvo Kask. Tema jaoks on tegemist ka kodurajaga, kus küllalt sõidujoont lihvitud. Arvole järgnevad Priit Rebane 28 silmaga ja Jaan Pettai 25 punktiga. Neile omakorda järgnevad võistlejad juba oluliselt väiksemate punktivahedega, ilmselt on paljudel meestel tõsine plaan tõusta üldarvestuses mitmeid kohti ja võimalusel „kohalikelt meestelt“ võit võtta. See klass meelitab kohale ka välisvõistlejad Lätist, kes eelmisel etapil Pärnus näitasid, et ollakse võimelised esimese koha eest võitlema.

TouringCar ehk tagaveoliste arvestuses on liidriks Kalmer Vaht (42p), temale järgnevad Siim Sündema (34p) ja Margo Soomets (15p). Eelmisel etapil katkestanud Soomets on küll vaid esimest hooaega meistrisarjas osalenud, kuid varasemalt madalamates sarjades võidutsenud ja ilmselgelt hästi sisse elanud ning pole sugugi palju alla jäämas kogenumatele võistlejatele.

Noorteklassis, mis võistleb koos esiveoliste autodega on hetkeliidriks 36 punktiga Keiro Orgus, temale järgnevad Mart Tikkerbär 35 punktiga ja äsja uue auto valmis saanud Casper Eerikson 20 punktiga.



Esimesed võistlussõidud algavad kell 11:00. Pilet on 7€, alla 12-aastastele tasuta.