Mehed läksid teele hommikul kell 6.30 ja esmalt anname edasi meie kolme kange tsiklimehe muljed esimeselt offroad päevalt. Riho Kollist ja Mart Meeru, kes sõidavad Team Hobby arvestuses, mis tähendab, et nad liiguvad koos, tegid proloogil hea tulemuse – Kollist aka Lärm kolmas ja Meeru kuues. Lärmi sõnul oli tänane rada suht kerge, kuid paari raskema kohaga. Esimese tiimi, kes neid proloogis edestasid, püüdsid eestlased kiirelt kinni, õige pea aga tuli hakata krahv Dracula kodukandis kulgevatel radadel maid jagama hakata tšehhidega. Lärmi sõnul jõudsid nad päeva keskel olnud hooldusesse, kus puhkuseks anti napp 20 minutit, oma arvestuse liidritena, edu kusagil viis minutit. Kahjuks aga märgati siis, et Meeru tsikli radikas oli katki ja selle asendamiseks kulunud aeg oli 15 minutit. See tähendas, et mööda pääses vähemalt kolm tiimi. Täna neid püüda ei õnnestunud, kuid reedel, kui asi tõsisemaks läheb, püüavad eestlased Lärmi sõnul oma kohta parandada ja poodium on endiselt väga reaalne.

Kahe päeva kokkuvõttes on mehed Team Hobby arvestuses neljandad, kaotades oma klassi liidritele, Rama tiimi tšehhidele üheksa ja poole minutiga. Kõik on võimalik, sest sõita on veel kolm päeva.

Toomas Triisa, kes sõidab Hobby Single klassis ja oli avapäeva proloogil 23, sai päeva jooksul päris hea hoo üles, sai kätte oma klassi põhipundi ja siis....

„Täna oli ülikõva päev, sõitsime sellistes kohtades, et jäta või tsikkel seisma ja tee pilti. Aga aega ei olnud, eks raskemaid kohti oli ka ikka, kivised tõusud, kohati lausa seinast üles minek. Ühes kohas kõrvetasin siduri ära ja selle parandamisel käepäraste vahenditega kulus oma 10 minutit. Mõnus kuum päev oli, 30 kraadi sooja ja ässade sõnul oli tänane päev ekskursioon Rumeenias. Homme pidi raskeks minema. Eks siis näis,“ rääkis Triisa.

Triisa on kahe päeva kokkuvõttes 15. kohal, kaotades oma klassi liidrile, Inyaki Gomarin'ile 32 minutit. Üldliider ja klassi Pro liider on Graham Jarvis.

Reede hommikul kell 6.30 hakkavad mehed taas Red Bull Romaniacs’i rajale minema.