A grupis ehk nooremate (kuni 8 aastased lapsed) 50 cm3 klassis haarasid Eesti poisid koguni kaks poodiumikohta. Kiireim oli Romeo Karu ning kolmandaks sõitis end Otto Jaasi-Tamm. 33.kohal lõpetas kihutamise Tauri Liivamägi. Olgu lisatud, et võistlejaid oli A grupis 45.

B grupis olid vanemad (kuni 10 aastased) 50 cm3 tsikli taltsutajad ning võistlejaid juba mõnevõrra vähem- 21. Eestlased olid taas kiired ning Kenth Lusenberg lõpetas võidusõidu 3. kohaga ning Genry Arras 7.kohaga.

Kõige rohkem oli osavõtjaid C grupis ehk nooremad (kuni 10 aastased) võistlejad 65 cm3 tsiklitel. 70 osavõtja seas panid oma võimed proovile Meico Vettik ja Jörgen-Matthias Talviku. Sõidu algus oli poistel paljulubav, kuid kukkumised röövisid poistelt vähe kõrgemad tulemused. Finišijoone ületas Meico 16.kohal ning Jörgen-Matthias 17.kohal.

D grupis (10-12 aastased) asusid oma 65 cm3 tsiklitel võistlustulle 58 noort krossisõitjat, kellest 4 oli eestlased. Kõige paremini õnnestus võistlussõit Kairo Katkosildil, kes lõpetas sõidu kolmandana. Madis Lepikov oli 13, Alex-Allar Rebane 19 ja Herman Meier 33.

MX Master Kidsil peetakse arvestust ka meeskondlikult ning Eesti meeskond saavutas väga kõrge 4.koha.