MX2 klassis tuli Eestisse kolmikvõit, kui Erki Kahro võitis mõlemad sõidud ja etapi. Karel Kutsar oli teine, tema kohad sõitudes olid kaks korda kolmandad, kolmas oli avasõidus teine ja teises sõidus neljas olnud Andre Park, teatab msport.ee.

MX1 klassis oli sõitmas ka Priit Rätsep, kes oli avasõidus teine ja teises neljas. Kokku tähendas see talle neljandat kohta, konkurents oli tihe, Rätsepaga võrdse arvu punkte kogusid teise ja kolmanda koha saanud Roberts Justs ja Davis Ivanovs. Võitja oli kahe sõidu võiduga Augusts Justs. Ardo Kaurit oli kokku üheksas.

Külgkorvides oli väikese Läti kaasabiga eestlaste käes neli esimest kohta, kui võidu said Kert Varik ja Erkki Kõiv, teised Tanel Reesna ja Ivars Skultans, kolmandad Gert Gordejev ja Veikko Parksepp ning neljandad Marko ja Maarek Miil. Veteranide arvestuses korvidel olid parimad Sverre ja Alar Lamp.

Kolmikvõit tuli Eestisse ka 85cc klassis, kus võitjaks tuli Jan Jakobson, teine Hardi Roosiorg ja kolmas Rait Kaimer. 65cc klassis oli kiireim Meico Vettik, teine Henry Vesilind. Quadidel oli parima eestlasena teine Priit Järvloo.

Väikestel quadidel olid Eesti poisid samuti edukad. Quad 200 võitis Kevin Saar, teine Kaidor Kompus ja Karl Johannes Tsarjov oli neljas. Quad 100 klassis sai Patrick Kurvits teise koha, Joosep Eesmäe neljas ja Robert Lihtsa viies. Quad 50 klassis oli neli esimest kohta meie sõitajte käes, võitja Aleks Sale, teine Kert Kesamets, kolmas Cris Sten Kutti ja neljas Marcos Kask.