Laupäeval olid võistlustules väiksemad soolo- ja nii suured kui väiksed quadracerite masinaklassid.

125cc klassis jagasid maid samad noormehed, kes ka Eesti meistrivõistlustel ja sarnaselt Eestis toimunud võistlustele võitis mõlemad sõidud Euroopa meistrivõistlustel poodiumikohti noppinud lätlane Tomass Sileika eestlase Hardi Roosioru ees. Kahe sõidu tulemusena oli kolmas leedulane Dovydas Karka, kes oli avasõidus neljas ja viimases kolmas. Esimeses sõidus kolmandana lõpetanud, kuid teises viiendaks tulnud Tamur Talviku pidi neljanda kohaga leppima. Jan Jakobson oli sõitudes viies ja neljas ning kokkuvõttes viies. Sõidu neljas eestlane Aron Lenzius oli kokku 13.

65-stel tsiklitel võttis Vilakas etapivõidu Eesti meistrivõistluseid juhtiv lätlane Kristians Freimanis, kes oli avasõidus teine ja viimases parim. Teise koha sai avasõidu võitnud, kuid teises Freimanisele alla jäänud Läti poiss Patriks Uzuls ja kolmanda valgevenelane Artsiom Sazanavets, kes lõpetas kummaski sõidus kolmandana. Parima eestlasena oli neljas mõlemad sõidud samal kohal lõpetanud Romeo Karu. Martin Michelis lõpetas sõidud ja üldarvestuses viiendana ning Mikk Kallion oli nii mõlemas sõidus kui ka kokku 14.

50cc klassi sõite valitsesid samad kolm Läti poissi, kes ka erinevatel Eesti võistlustel sel hooajal koore riisunud. Vilakas võitis mõlemad sõidud Eesti meistrivõistluseid juhtiv Karlis Alberts Reišulis, kellele järgnesid avasõidus Roberts Lusis ja Janis Kubulins, kes teises sõidus kohad vahetasid, mille tulemusena oli kokkuvõttes Reišulise järel teine Kubulins ja kolmas Lusis. Sõidu ainus eestlane Cris-Robin Laul lõpetas mõlemad sõidud neljandana, mis andsid talle ka kokkuvõttes sama koha.

Amatööride klasside A16+, A25+ ja A30+ ühissõitudes lõpetas ainus eestlane Urmel Kelder vastavalt 18-nda ja 28-ndana, mis andis talle klassis A16+ 13-nda koha.

Quad Pro ja amatööride ühissõidud võitis lätlane Edgars Mengelis. Esimeses sõidus järgnesid talle eestlased Sten Jupaschevski ja Priit Järvloo ning teises avasõidu kuues mees venelane Danil Vlasov ja lätlane Ralfs Reinfelds, kes lõpetas esimese sõidu viiendana. Kahe sõidu kokkuvõttes järgnesid Mengelisele teises sõidus neljanda koha saanud Järvloo ja Vlasov. Ülejäänud eestlastest olid Quad Open klassis veel Kaspar Kangur viies, teises sõidus viiendal ringil katkestanud Jupaschevski 8., Martin Filatov 14., Argo Abel 15. ja Rene Tarend 17. Quad Amatööride klassis saavutas Sander Parts kolmanda koha.

Quad100 ja 200 klassi ühissõidud võitis kindlalt eestlane Kevin Saar, kes avasõidus edestas lätlaseid Martins Toms Pukitist ja Lauris Eizansit ning teises sõidus Pukitist ja esimese sõidu neljandat Matiss Palevicsit. Saar võitis ka kokkuvõttes Quad 200 arvestuses Pukitise ja Palevicsi ees. Brandon Bogatsov oli neljas ja Cris Sten Kutti viies. Quad 100 klassis sai võidu Joosep Eesmäe, lätlase Eizansi ja Robert Lihtsa ees. Patric Kurvits oli kokku neljas ja Martten Tintso 7.

Kõige väiksematel, 50cc quadidel võitis mõlemad sõidud lätlane Kristians Stolarovs eestlase Kert Kasemetsa ees. Kokkuvõttes tuli kolmandaks Läti poiss Markuss Augustovskis, kes lõpetas sõidud viienda ja kolmandana. Tanel Põdra oli nii sõitudes kui ka kokku neljas. Avasõidu kolmandana lõpetanud Marcos Kask katkestas teises sõidus ja oli ühe sõidu tulemusena kuues.

Pühapäeval toimunud MX1 klassi sõitudes näitas head minekut Lauri Lehtla, kes oli kiireim kvalifikatsioonis ning saavutas avasõidu teise koha ja teise sõidu võidu tulemusena esikoha tugevate Läti sõitjate ees. Kahe sõidu kokkuvõttes tuli teiseks esimese sõidu võitnud ja teises Lehtla järel lõpetanud Davis Ivanovs. Augusts Justs oli kummaski sõidus ja kokku kolmas. Indrek Mägi, Andero Lusbo ja Ardo Kaurit olid kokkuvõttes kohtadel 6.-8.

MX2 klassis võitis mõlemad sõidud eelmise aasta 125cc maailmameister lätlane Pauls Jonass kaasmaalase Roberts Justsi ees. Kahe sõidu kokkuvõttes tuli kolmandaks Andre Park, kes oli avasõidus kolmas ja teises neljas. Esimeses sõidus kuues olnud ja teises kolmandana lõpetanud Erki Kahro oli kokku neljas. Reiko Kikas sai kokkuvõttes 11-nda ja Kert Pääbo 15-nda koha.

85-stel tsiklitel võidutses kummaski sõidus lätlane Rainers Zuks, esimeses sõidus järgnesid talle kaasmaalased Emils Karklins ja Toms Babris ning viimases sõidus avasõidu viies Meico Vettik ja Babris. Kokkuvõttes järgnesid Zuksile Babris ja Vettik. Sõitudes osalenud teine eestlane Henry Vesilind oli kokku 16-s.

Külgvankritel võtsid magusa võidu valitsevad Eesti meistrid Kert Varik – Erkki Kõiv, kes edestasid mõlemas sõidus Läti korvipaari Alvis Tribockis - Kaspars Krievs. Kahe sõidu kokkuvõttes saavutasid kolmanda koha Madis Maante – Siim Mokrik, nemad lõpetasid avasõidu kolmandana ja olid teises seitsmendada. Eesti meeskondadest olid Gert Gordejev – Veikko Parksepp, Margo Sonn – Tanel Kõiv, Argo Põldsaar – Indrek Aljes kokkuvõttes kohtadel 7.-9., Raido Riim ja Arno Peever 11. ja Ülar Karing – Marko Miil 16.