Klassis Rotax Junior tuli eelfinaalis Eestisse koguni kolmikvõit - Martin Rump, Tristan Viidas ja Fred Joonas Alliksaar. Finaalis võitis Martin Fredi ees, Tristan aga pidi pidi kokkupõrgete tõttu leppima 12. kohaga. Ebaõnnestumisele vaatamata jätkab Tristan Viidas BKV liidrina, Martin Rump tõusis tema järele teiseks.

Klassis Rotax Max pole Aavo Talvar tänavu Balti meistrivõistlustel veel ainsatki punkti loovutanud. Kindlad esikohad võttis ta ka Smalininkais, finaalis järgnesid talle Karl Songisepp ja Mario Haugas. Sarja arvestuses juhib Aavo maksimumpunktidega, talle järgnevad Mario ja Karl.

Aavo eeskuju järgis MiniTAG-klassis Frank Merilaht, kes oli võidukas mõlemas stardis. Christopher Vaalma lõpetas eelfinaali teisena, finaalis aga pidi tunnistama lätlase Ernests Veismanise nappi paremust. Ka sarja juhivad meie poisid: Frankil on punkte 157, Cristopheril 125.

Õige napilt jäi esikohast ilma Erki Lehiste. Klassis Rotax Masters võitis ta küll eelfinaali, kuid jäi finaalis 0,167 sekundiga alla leedulasele Vitalijus Gudzenkole. Sarja kokkuvõttes on järjestus sama, Erki kaotab Vitalijusele 15 punktiga.

Klassis Rotax DD2 pidi leedulane Simas Juodviršis end lõpuks ometi BKV etapi finaalis alistatuks tunnistama, nii seal kui ka eelfinaalis võitis Konstantins Calko Lätist. Meie parimana lõpetas Georg Vann mõlemad sõidud kolmandana, kuid sarja tabelis püsib endiselt Simase järel teisel kohal.


Raket-klassis oli Eesti seekord esindatud vaid ühe sõitjaga, kuid Siret Räämet hoidis lippu kõrgel. Ta lõpetas eelfinaali viiendana, finaalis aga jõudis ruudulipu alla juba kolmandana. Paraku juhtus nii, nagu Leedu võistlustel tihti. Parimad välismaalased - Siret ja tema ees teise koha saanud valgevenelene Savva Šeidak - diskvalifitseeriti tehnilistel põhjustel ja finaali viis esimest kohta läksid leedulastele. Mõlemad sõidud võitis BKV liider Simas Tankevičius.

Klassi Micro sel etapil kavas ei olnud, punktitabelis aga hoiavad meie sõitjad Jan Markus Kõõra, Paul August Lääne ja Kermo Pihelgas kolme kõrgemat kohta.

Klassis KZ2 pole eestlased tänavu BKV etappidel kaasa teinud. Smalininkais võitis mõlemad sõidud valgevenelane Mihhail Hantšarik, kes on ka sarja liider.

Balti karikavõistluste viimased kaks etappi toimuvad 18. septembril Kandavas (Läti) ja 25.
septembril Järvamaal Aravetel.