Kokku stardib tänavusel Six Days Endurol üle 600 võistleja pea 40 riigist. Eesti rahvusmeeskonna moodustavad Aigar Leok, Martin Leok, Toomas Triisa, Toivo Nikopensius, Tõnu Kallast ja Rannar Uusna. Kui rahvuskoondised koosnevad kuuest liikmest, siis klubikoondistes on kolm sõitjat ja Eestist on klubikoondises Mart Meeru, Egon Üpraus ja Priit Biene.

Võistlejaid ootavad kuue päeva jooksul ees tõsised katsumused, võistluspäevade pikkused on üle 200 kilomeetri, mille sisse jäävad nii ülesõidud kui erinevad testid. Erandiks on viimane päev, mil päeva kilometraaz on 49 kilomeetrit ja kavas on vaid üks krossirajal sõidetav krossitest.

Meeskonna liidri, tänavuse enduuro MM-sarja hõbeda omaniku Aigar Leoki sõnul on rajad rasked, oma osa on kindlasti ka sellel, et vihma pole siin pikalt sadanud ja testidele ning ülesõitudele võib jääda üles korralik tolm. Pühapäeval lubab küll Olbia ümbrusesse vihma, mis teeks olud natuke lihtsamaks.

International Six Days Enduro (ISDE) on maailma vanim motovõistlus. Esimene International Six Days Enduro sõideti 1913. aastal Inglismaal, Carlisle’is. 2013. aastal 88. korda sõidetav ISDE toimus kuni 1973. aastani Euroopa erinevates riikides. Pärast seda on ISDE korduvalt toimunud ka väljaspool Euroopat (USA, Austraalia, Brasiilia, Uus-Meremaa ja Tšiili). Võistluse käigus läbitakse kuue pika sõidupäeva jooksul erinevat tüüpi teste: kiiret sõitu nõudvad krossitestid ja vastupidavuse piiri kompavad enduurotestid.