E3 klassis suutis kuus kiiruskatset kõige kiiremini läbida Sõmerpalu motoklubi sõitja Elary Talu, kes sõitis välja ka kiireima aja absoluutarvestuses. Enda klassis edestas ta lätlast Sandris Klavinšit ja leedulast Dovydas Venclovast muljetavaldava kahe minutiga. Talu klubikaaslased Riho Kollist ja Mart Meeru said samas klassis vastavalt 4. ja 6. koha.

E2 klassis tõi Eestisse võidu samuti Sõmerpalu motoklubi sõitja Martin Leok, kelle aeg oli üldarvestuses teine. Leokile järgnenud leedulane Raimondas Pilys kaotas eestlasele üle pooleteise minuti ja kolmanda koha sai lätlane Gustavs Kundzinš.

E1 arvestuses võidutses aga kiire lätlane Edgars Silinš, kes sõitis välja üldarvestuse kolmanda aja ja edestas Veiko Räätsa (Sõmerpalu MK) 4,6 sekundiga. Kolmandaks sõitis end leedulane Domas Grundele, Reio Timmi (Sõmerapalu MK) jäi neljandaks.

Seenioride arvestuses edestas nimekas lätlane Janis Rasmanis Toivo Nikopensiust lõpuks 20 sekundiga, klassi kolmas koht kuulus Danielius Žoštautasele Leedust.

Hobby klassis oli Timo Hermlin (Sõmerpalu MK) parima eestlasena 4., tema klubikaaslane Vaido Kalm oli lõpuks 8., Endrik Raal (Paikuse MK) sai 11. ja Riho Rikanson (Gas Gas MK) 19. koha. C klassis saavutasid RedMoto Racing sõitjad Kalev Kriis 5., Kristjan Kolsar 12. ning Ain Musting 22. koha.

Veteranidest sõitis end poodiumile Valdek Haugas (Kiviõli MK), kes sai lätlaste Andris Kalninši ja Peteris Sliede järel kolmanda koha, Madis Pool (Pärnu MC) oli samas arvestuses neljas.

Quadide ja ATV-de klassis võttis ainsa eestlasena neljarattaliste klassis osalenud Lennart Kiivit (Motohai) väärt võidu, edestades kaheksat konkurenti Lätist ja Leedust.

Balti ja Eesti endurosprindi karikavõistlused jätkuvad 4. juulil Jõesuul.