Vaatemängulise võistluse käigus pannakse kokku 4 parimat pro-am ja 4 parimat pro-am klassi sõitjat ning selgitatakse välja Eesti selle aasta parim driftija. Tihedale võistluspäevale oodatakse enam kui 65 driftijat Eestist, Lätist ja Leedust. Võistlustulle läheb ka septembri alguses Riias toimunud Põhja-Euroopa Meistrivõistluste kolmanda etapi võitnud Eesti tipp-driftija ja tiitlilootus Mihkel Norman Tults, kelle arvukate tehniliste probleemidega vürtsitatud hooaeg andis lõpuks oodatud tulemuse.

Tultsi sõnul ei soovi ta enam Laitses tehnilistele probleemidele mõelda. “Loodan, et kogu hooaja vältel kimbutanud tehnilised rikked on lõpuks seljatatud ja saan keskenduda sõidule,” räägib Tults, kes pole meistritiitli lootust maha matnud.

Laitse Rallipark on väga hea koht kus populaarsust koguva motospordialaga tutvust teha. “Laitses on publikule suurepärased võimalused kaasaelamiseks ja rada pakub ka piisavalt pinget. Meenutagem kasvõi kevadist avariid, kus Tultsi tabas tribüüniesisel sirgel tehniline rike ja hooaja esimene sõit lõppes mullavallis,” meenutab korraldaja Marko Opmann Eesti Drifti Liidust.