Laupäeval peetud sõitudes ilmataat armu ei andnud, vihma tuli täiega ja see tegi sõidu niigi sõitjalt palju nõudval ja eksimusi mitte arvestaval Kacergine rajal veelgi raskemaks. BMW 325 kvalifikatsiooni kiireim oli Raimo Kulli (Forss Racing), edestades poole sekundiga Kristo Krinpust (A2 Racing) ja kahe sekundiga Keijo Kaasikut (Forss Racing). Kuna BMW 325 ajasõit ja sõitjate koosolek sulasid ajaliselt kokku, siis tuli sõitjatel sõna otses mõttes joosta autode juurde, sest lähenemas oli vihmapilv. Kõige kiirem jooksumees oli Kulli, kes jõudis rajale esimesena ja sai sõita kiire ringi kuival rajal, Krinpusel oli tema kiirel ringil osa rada aga juba märg. Kvalifikatsiooni võiduga sai Kulli ja juurde ühe lisapunkti. Esimese sõidu võidu sai samuti Kulli, seda väga pingelises võidusõidus, kui ta edestas 0,3 sekundiga Krinpust. Viis sekundit hiljem tuli üle lõpujoone Tõnis Hommik (ProRex), kelle nimele läks parim ringiaeg. Teises sõidus tegi Krinpus Kullile sõna otseses mõttes tagasi, kui edestas teda finišijoonel 0,3 sekundiga ja sai kirja ka parima ringiaja ning sellega kaasneva ühe lisapunkti. Kolmas oli taas Hommik. Kahe sõidu kokkuvõttes oli etapivõitja Krinpus, samade punktidega kuid teise sõidu teise kohaga kuulus teine koht Kullile ja kolmas oli Hommik.

Kristo Krinpus: „Eks meil Raimoga see duell hakkas pihta juba trennides. Esimeses sõidus oli ta ees ja kusagil kaheksandal-üheksandal ringil sain temast mööda. Paraku aga lasin stardisirge šikaani vähe pikaks, eksisin seal käiguga ja Raimo sai mööda ja enam temast mööda ei saanud. Teises sõidus olin kolmandal stardipositsioonil, sest avasõidu kiirem ring kuulus Tõnisele ja minu ning Raimo ette mahtus veel Keijo. Stardis sain Keijost mööda ja peagi olime koos Raimoga Tõnisel järgi. Vaatasin, et Tõnis jääb pidurdusel Raimo sõidujoonele ja lootsin nii liidriks tõusta, kuid Tõnis tuli hoopis minu ette ja Raimo sai mööda meist mõlemast. Õnneks sain kiirelt Tõnisest mööda kuid siis tekkisid piduriprobleemid ja Raimo libises eest. Viimasel kahel ringil mõtlesin, et tulgu mis tuleb ja läksin Raimot püüdma, rada oli ka juba üsna kuiv. Saingi Raimost mööda ja võitsin sõidu. Peale avaetapi nulli olid need väga vajalikud punktid, sõidud olid head ja korraldus tipp-topp.“

Sarja liider on Kulli (119 p), teiseks tõusis Hommik (86 p) ja kolmandaks tõusis Taavi Klooren (Forss Racing (65 p).

Kumho Challenge klassis sai võidu Leedu sõitja Mantas Neverdauskas (Honda Civic), kes võitis nii kvalifikatsiooni, mõlemad sõidud ja sai ka mõlema sõidu parimad ringiajad. Tema järel etapi kokkuvõttes teine oli Toyota Yarisel sõitnud Steven Puust (ELEA Racing), kes pidas maha põneva duelli Vene võidusõitja Nikolai Šuravljoviga (Ford Fiesta). Avasõidus edestas Vene sõitja Puusti kuue sekundiga, teises aga Puust Vene sõitjat kahe sekundiga.
Kumho Challenge liider on peale kahte etappi Neverdauskas (91 p), teine Puust (77 p) ja kolmas Šuravljov (64 p).