S1 klassis heitlesid esimestele kohtadele samad viis meest, kes laupäeval, kui Soomes elav Eero Madisson (KTM), soomlane Sami Uutela (Yamaha), Prants Pals (TM, TM Estonia), tema vend Patrick (TM, Degazoline) ja teine soomlane Sami Salstola (TM) mahtusid juba ajasõidus ainult 0,2 sekundi sisse.

Võistlussõitudes käis aga esikohaheitlus Madissoni ja Patrick Palsi vahel, kus mõlemas sõidus sõitsid noored mehed enamus distantsist ratas rattas ning kummalgi korral suutis Madisson külma pead säilitada ja napid võidud võtta. Mõlemas sõidus ületas lõpujoone kindlalt kolmandana laupäeval võidutsenud Salstola. Prants Pals oli nii sõitudes kui ka kokku 4. Uutela päev aga ebaõnnestus, kui avasõidust tuli katkestamine kukkumise tõttu ja viimasest tehnilistel põhjustel.
Etapi esikolmik oli seega Madisson (50 punkti), Patrick Pals (44 p) ja Salstola (40 p). Meistrivõistluste seis on sarnaselt viimastele aastatele väga põnev, kui liider on enne finaaletappi Madisson (223 p), kellele järgnevad Patrick Pals (217 p) ja Salstola (212 p), valitsev Eesti meister Prants Pals on 173 punktiga 4.

Noorte SM85 klassis ei leidunud pühapäeval sarnaselt laupäevale vastast Euroopa meistrivõistlustel osalevale Aksel Pärtelpojale (Husqvarna, Äksi MK), kes võitis kindlalt mõlemad võidukihutamised. Seni meistrivõistluste liider olnud venelane Ivan Mosin (TM) kukkus avasõidus ja katkestas ning oli viimases sõidus teine. Kahe sõidu kokkuvõttes järgnes Pärtelpojale sarnaselt laupäevale ukrainlane Maxim Koljakov (KTM) ning kolmas oli seekord Karl Kutsar (KTM, Äksi MK), kes oli laupäeval 4.
Tänu pühapäevasele etapivõidule kerkis meistrivõistluste liidriks Pärtelpoeg (222 p), Mosin (195 p) langes teiseks ning kolmas on Kermo Kaldma (Suzuki, MK Sinilind, 171 p), tema oli pühapäeval 5.

SuperQuad klassi meistrivõistluste etapil võitis nagu ka päev enne venelane Oleg Morgunov (Yamaha) ja seda mõlemas sõidus väga kindlalt. Mõlemas sõidus järgnesid Morgunovile lätlane Normunds Cirulis (Vipex) ja Viljar Värat (Honda, Estonian Supermoto Racing Team). Meistrivõistluste kindel liider on Morgunov (241 p), kellele järgnevad Värat (192 p) ja pühapäeval 5nda koha saanud Rando Lannusalu (Cobra, Estonian Supermoto Racing Team, 164 p).

Karikavõistluste arvestusse kuuluvas Open klassis võidutses nagu päev varem soomlane Tino Kapanen (KTM) ning seda mõlemas sõidus. Teiseks tuli laupäeva kolmas valgevenelane Alexey Chernovets (TM) ja kolmandaks laupäeva teine Alex Vetkin (TM, Vihur Motosport). Karikavõistluste võitja on Vetkin, kuna teisena olev Kapanen jääb eestlasest juba 84 punkti kaugusele.

Ainult asfaldiosal võistelnud S4 klassis võitis laupäeval kolmanda koha saanud soomlane Tuomas Harhala (Yamaha), kes pidas põnevad lahingud laupäevase võitja Sven Simulaskiga (TM, Vihur Motosport). Esimeses sõidus oli parim soomlane, kuid teises Simulask, aga kuna eestlane oli avasõidus lõpuks kolmas, siis kuulus talle Harhala järel teine koht. Kolmas oli kahe sõidu tulemusena venelane Ilja Scheglov (TM), kes on ka karikavõistluste liider ning seda 23 punktise eduga pühapäeval 7. koha saanud lätlase Zigmars Zvirbulise ees.

Kõige väiksemas SM50 klassis läksid aga kaks kindlat sõiduvõitu Läti poisile Andzejs Smulkevicsile (Husqvarna), nagu ka päev varem oli juhtunud. Pühapäeval sai Smulkevicsi järel mõlemas sõidus teise koha tema kaasmaalane Rudis Haze (Husqvarna) ning kolmandaks tuli kummaski võidukihutamises laupäeval teise koha saavutanud Kristjan-Erich Luhaäär (KTM, Pärnu MC). Sarnaselt laupäevasele võistlusele tegid tugevad sõidud ka kaks vaprat Äksi motoklubi tüdrukut, kui Martha Koort oli 12 sõitja seas kokku 4. ja Rita Liisa Mooses (mõlemad Husqvarna) 7. Karikavõistluste liider on Luhaäär, kes edestab Smulkevicsi ainult 5 punktiga.

Sivitrans Eesti SuperMoto meistrivõistluste viimane etapp sõidetakse 4. augustil Tabasalu kardirajal.