Taas on oodata ülipõnevaid ja atraktiivseid sõite, kohal peaks olema pea kõik sõitjad, kes avaetapil
Maardus kohal olid.

Väike-Maarja rajaga on tööd tehtud juba pea nädal ja korraldajate sõnul hakkab asi juba ilmet võtma.

Rada on väga pealtvaatajasõbralik, sõitjatel tuleb aga arvestada tugevama pinnase ja kiirema rajaga, mis on pisut tehnilisem kui Maardu rada.

Olemasolevat rada on Väike-Maarjas taas lühendatud, ehk siis seatud superkrossi formaati. Raja pikkus on selline, et selle läbimiseks kulub Open klassi sõitjatel 50-60 sekundit.

Are Kaurit: „Rada on Väike-Maarjas ülivinge, võrreldes Maarduga on pinnas kõvem ja seeläbi ka kiirem ja kindlasti väga atraktiivne. Pealtvaatajatele on see rada väga mugav, ühes kohas seistes näeb ära terve raja, mis juba looduslikult oma tõusude ja langustega tagab eriti vaatemängulised sõidud."

Nii Open kui 85cc klassis on kohal pea kõik sõitjad, kes avaetapil Maardus stardis olid, Eesti kiiremad sõitjad, kellele tulevad taas konkurentsi pakkuma naabrid Venemaalt, Lätist, Leedust ja Soomest.

Open klassis on see väga oluline sõit kohalikele meestele, Indrek Mägile ja Priit ning Kristjan Rätsepale, kes stardivad kodupubliku ees, kes kindlasti raja ääres omakandi poistele kaasa elamas on.

Suure tõenäosusega on kohal ka avaetapi võitja Open klassis, Harri Kullas, kes samuti Väike-Maarja kandist pärit on.

Loodetavasti jätkub teisel etapil tema ja Gert Krestinovi, duell, mis algas Maardus. Kuid mitte ainult nemad, rajal on mitmeid sõitjaid, kes samuti tahavad esikohaga kaasneva 10 000 krooni osas kaasa rääkida.

Võistluspäeva algus on kell 15.30, finaalid algavad kell 18.00. Pileti hind on 180 krooni, sooduspilet flaieriga 150 krooni, alla 12-aastased pääsevad Dynami:t Superkrossile tasuta.