Möödunud aastal Itaalia vormel-4 meistritiitli võitnud ja Eesti parimaks ringrajasõitjaks valitud Aron esindab ka tänavu Prema Powerteam võistkonda ja nende ridades teenis ta hooaja avaetapil Prantsusmaal kaks seitsmendat kohta. Ühel võistlussõidul oli eestlane sunnitud katkestama.

"Esimene etapp läks tõusude ja mõõnadega. Tulemused iseenesest ei olnud halvad. Olime punktidel ja see oli ka üks eesmärkidest. Soovisin aga kõrgemat ja potentsiaali oli kõrgemaks, aga seal olid hästi keerulised ilmastikuolud ja ei saanud alati maksimumi anda. Saime kõvad õppetunnid ja järgmisel etapil juba proovime parandada," rääkis Aron täna Tallinna Teletornis toimunud esitlusel.

Eesmärgid on eestlasel aga paigas: "Kollanokkade edetabeli tahaks kindlasti ära võita ja seal esimene olla. Aga ka üleüldises edetabelis tahaks TOP-is olla, rahul oleks siis, kui oleks TOP3. "

Vaata Delfi videost, mida Aron esimesest etapist järeldas ja mida on tal öelda oma tiimi kohta.

Vormel-3 Euroseries'i sarjas, kus osaleb tänavu ka Aron, on varasemalt sõitnud näiteks F1-e jõudnud Valtteri Bottas, Kevin Magnussen, Roberto Merhi, Felipe Nasr, Carlos Sainz Jr., Daniil Kvjat ning alles tunamullu Max Verstappen. Kuus aastat tagasi võitis selle sarja eelmisel aastal meie seast lahkunud Jules Bianchi. 2013. aastal sõitis seal ka tänaseks kereautode kestvussõidu suuna võtnud Kevin Korjus.