Tänaku ja kaardilugeja Raigo Mõldri hooaeg algab veebruaris sõidetava Rootsi MM-ralliga, kus ollakse stardis Ford Fiesta RS WRC autoga, hooaja avaetapil Monte Carlos kaasa ei tehta. Teised kaks MM-rallit WRC autoga on aprillis toimuv Portugali ralli ja juuni alguses sõidetav Sardiinia ralli. Esimene start uuel hooajal WRC2 klassis on märtsis Sardiinia ralli.

Võimalusel soovitakse osaleda ka juulis sõidetaval auto24 Rally Estonial, mis on uuel aastal FIA ERC etapiks. Kaalumisel on veel osalemine ühel-kahel Eesti rallil, millest üks võiks olla mõlemale sõitjale kodune Saaremaa ralli.

WRC-s on Tänakul plaanis Ford Fiesta WRC-ga startida kolmel etapil: Rootsis, Portugalis ja Sardiinias. Tiimiks on M-Sport, kus Tänak sõitis ka kaks aastat tagasi.

"Olgem ausad, eks ta ole minu teine ja arvatavasti ka viimane võimalus," tõdes Tänak. "Tänasest hetkest tuleb võtta absoluutselt maksimum, milleks me oleme alustanud valmistumist. Olen olnud tipptasemest eemal rohkem kui aasta, saanud palju analüüsida ja mõelda, mis valesti tehtud ja mida saab paremini. Seetõttu ongi väga hea võimalus järgmine aasta tõestada ja teha, mida tegema peame."

Vaata Tänaku sõnavõttu pressikonverentsil videost:

Raigo Mõlder: "See on mulle nii suur väljakutse kui ka suur vastutus. Ma tänan meeskonda selle võimaluse eest osaleda autoralli MM-sarjas. See on kaardilugeja ametis suur samm edasi ja tähendab minu jaoks ka palju tööd enda arendamisel ja hooajaks ettevalmistusel. Ootan huviga hooaja esimest starti."

Tänaku ja Mõldri 2014. aasta programm sai tekkida ja realiseeruda tänu paljude inimeste ja ettevõtete koostööle ja toetusele. Märtini ja M-Sport meeskonna juhi Malcolm Wilsoni suure töö olemusena avanes võimalus sellises mahus hooaeg kaasa teha. Selleks on suure panuse andnud ka Oleg Gross, Tänaku kauaaegsed toetajad eesotsas Arvo Ojaperviga ja rehvitootja DMACK. Lõviosa eelarvest on kaetud ja viimase osa täitmisega tehakse aktiivselt tööd.