Päeva teisel katsel oli Tänak M-Spordi esinumbrist 0,8 sekundit kiirem, järgmisel andis jälle 6,5 sekundit tagasi. Hagforsi esimesel 1,87-kilomeetrisel sprindietapil oli Hirvonen parem vaid 0,1 sekundi võrra, 12. katsega pääses jällegi Ott kokkuvõttes 2,9 sekundiga mööda. Hooldusalasse tulles enne päeva viimast katset oli jälle Hirvonen 6,2 sekundiga ees.

"On tore sellises võitluses osaleda. See hoiab su põnevil ja motiveerib kiiresti sõitma, kuid me ei ole hetkel eriti surunud. Sõidame omas tempos, ei võta liigseid riske, et Mikko kohta tagasi saada. Jätkame samas vaimus ja vaatame homme, mis saab," rääkis Tänak, kui temalt Hirvoneniga võitluse kohta küsiti.

Tänak tänastest teeoludest: "Väga palju kruusa ja vaid mõned üksikud lumised kurvid. Raske oli arvestada, kus säästa rehve ja kus sõita kiiresti. Sellist maksimumi ei saavutanud kordagi, et rehvid oleksid otsa saanud. Isegi üllatavalt hästi pidasid vastu."

Tänak polnud hommikustel katsetel rahul koostöö üle kaardilugeja Raigo Mõlderiga, kes osaleb alles oma teisel MM-rallil, kuid lõunapausi ajal sai sellest räägitud ning pärastlõunal enam legend ära kaduma ei hakanud.

"Autosisene töö tegi suure sammu edasi. Olen tänase pealelõunaga väga rahul. Kõik sujus. On normaalne, et see võtab aega. Tegemist on ikkagi kõrgeima leveliga. Olen kindel, et ta (Raigo) saab hakkama," lisas Tänak.

Vaata Tänaku inglise- ja eestikeelseid kommentaare videost!