"Kruuda on väga kiire kutt, ja mis kõige tähtsam - ka väga sõbralik. Ta on väga tore poiss, kõigiga suur sõber. Kilkasin telefoni otsas, kui tiimile helistasin ja kuulsin, kes võitis. Olen alati väga õnnelik, kui ta võidab. Ta on alles noor, 21-aastane. Kindlasti tulevikus tšempion," rääkis Al Rajhi elavalt ja tundus tõesti õnnelikuna, üldse mitte mehena, kes just auto üle katuse oli keeranud ja liidrikohalt neljandaks langenud.

"Meil oli ebaõnne, aga see on minu jaoks okei. Me nautisime rallit väga ja kõik on korras."

Mis siis ikkagi juhtus? "Pärast Colin's Cresti hüpet kaldusin ühes paremas kurvis teelt välja ja keerasime auto kummuli. Mõned pealtvaatajad tulid appi ja me saime teele tagasi, aga kaotasime kolm minutit," kirjeldas Al Rajhi väljasõitu 23. katsel, mis ta üldarvestuses teiselt kohalt neljandaks kukutas. Esikohalt teiseks oli ta langenud ühe väiksema lumevalli sõiduga 22. katsel.

Rally Estonial osalenud Al Rajhi ütles, et sel aastal ta Lõuna-Eestisse ei jõua. "Ma ei lähe ka Soome rallile (toimub vahetult pärast Rally Estoniat - G.L.) ning mul on sel ajal puhkus. Ei saa midagi parata."