Tänak rääkis ralliraadiole ning ka lõunapausil hooldusalas teistele ajakirjanikele, et koostöö paarimehega on veel lonkav, kuid alles oma teist MM-rallit sõitev Mõlder saab katse-katselt järjest rohkem legendiga sina peale.

"Päeva esimeses pooles ei saanud ma üldse pihta. Lihtsalt ei teinud oma tööd ära. Siin ei olegi mingit vabandust," ütles Mõlder Delfile ja Eesti Päevalehele. "See siin ei ole mingi niisama asi. Need on ikkagi maailmameistrivõistlused. WRC etapp. Siin ei andestata midagi, siin ei saa olla valesti. Kõik peab õige olema."

Õhtul hooldusalasse tulles oli Mõlder silmnähtavalt rahulikum kui lõunal, mil koos Tänakuga söögi kõrvale veel paberites tuhniti ning hommikustele viperustele seletust otsiti. Kas närv hakkab vaikselt taanduma ja enesekindlus tagasi tulema?

"Tundsin ka eile õhtul sama, aga näe, mis hommikul sai. Arvasin, et läheb hästi, aga et hoopis nii kehvasti..." ahastas Mõlder.

Homme, ralli viimasel päeval on kavas 8 kiiruskatset kogupikkusega 142,16 kilomeetrit. Täna oli katseid 117,46, neljapäeval 62,02 kilomeetri jagu.

"Rasked katsed tulevad. Homme on täis andmine!" lisas Mõlder.