Tänak kaotas neljandal kohal lõpetanud M-Spordi tiimi esinumbrile Mikko Hirvonenile 33,6 sekundit. Poodiumikoht jäi täpselt kahe minuti kaugusele, esikohast lahutas 3.00,5.

On hea meel lõpuks finišis olla?

Jaa, loomulikult. Pikk ralli on olnud. Ma pole väga palju Rootsi rallit sõitnud ja väga hullud olud olid - kogu aeg muutus ja kogu aeg lubas... Ei olnud lihtne, aga kindlasti aitas meid edasi.

Kuidas päeva lõpp kulges? Võtsid viimase otsa rahulikumalt?

Jah, ikka rahulikumalt kui muidu. Sõitsime ühtlaselt lõpuni. Hoidsime naelu. Viimase katse peal olid ka veel naelad alles ja ei olnud väga keeruline sõita. Saime mõistlikult läbi.

Oma eesmärgi - WRC auto tunnetus tagasi saada - sa nende päevadega täitsid?

Tunnetus on okei, jah. Nüüd ongi vaja lihtsalt enesekindlust ja lõpuni sõita, siis saab kunagi hakata ka kiiremini sõitma. Tänase seisuga läheb selleni veel kindlasti aega.

Nendele päevadele tagasi vaadates, kui mitu korda oli oht, et see ralli võib kuskil tee ääres lõppeda?

Rallis ei saa nii lugeda. Ei tea, mida ohuks lugeda.

Need kaks spinni näiteks...

Ei, need õnneks ei olnud ohtlikud.

Järgmisena saad WRC rooli kätte jälle Portugalis. Kas seal hakkad juba natuke rohkem suruma?

Ei hakka, ei usu. Peab vaatama järgemööda. See on siis alles meie teine WRC sõit ja meil on vaja enesekindlust. Me võime mõned katsed kiiresti sõita, aga ma arvan, et täna me ei ole valmis kõiki katseid sada protsenti piiri peal sõita. On vaja veel julgelt pool hooaega rahulikult sõita ning lihtsalt head enesetunnet tekitada ja hoida.

Eile oli teil kaardilugejaga natuke probleeme, aga kuidas sa koostööd Raigoga lõpuks hindad?

Seda oligi arvata, et tulevad keerulised kohad, sest ta ei ole varem WRC autos MM-rallit sõitnud ning siin ei ole tal mitte ainult autos, vaid kogu meeskonna kommunikatsioonis väga palju uusi asju vaja õppida. Kindlasti on veel palju areneda, aga olen kindel, et me saame hakkama.

Mida sa oma viienda koha kohta ütled?

Kindlasti üle ootuste hästi. Ei usu, et keegi meist seda tulemust ootas. Väga luks!

Millist tagasisidet oma meeskonna juhtidelt oled nendel päevadel saanud?

Ei, ma arvan, et kõik on väga rahul ja positiivsed. Meeskonna esisõitjale kaotasime ainult 30 sekundit. Ma arvan, et kõik on okei, arvestades, et ma ei ole väga kaua sõitnud.