"Olen üllatunud, et ta nii kiire on, aga samal ajal temaga väga rahul. 12 kuud on pannud teda kõike ümber hindama ning mul on hea meel, et see väljendub positiivses resultaadis," rääkis Wilson Delfile ja Eesti Päevalehele eile boksialas, kui Tänak oli äsja 7. kiiruskatse kolmandana lõpetanud ja hoidis üldarvestuses kõrget neljandat kohta.

"Näen temas inimesena suurt muutust. Ta on palju küpsem, tal on palju rohkem enesekindlust. Tal on olnud aega mõelda, mis on valesti läinud. Ta küsib hästi palju küsimusi, mis mulle väga meeldib. Varem oli ta väga vaikne ja kinnine. Loodan, et ta jätkab homme seda, mis ta täna tegi," lisas Wilson.

Tänak sõitis Wilsoni tiimis ka 2011. ja 2012. aastal, neist viimase WRC roolis, kuid kui Wilsoni meeskond rahalistesse raskustesse sattus ja 2013. aastal Qatar M-Sport nime all jätkas, ei mahtunud Tänak enam koosseisu.

"Oleme talle tema esimest täishooaega arvestades seadnud vägagi mõistlikud eesmärgid, kuid ta pole neid suutnud täita. Oleksime temalt kogu hooaja jooksul selliseid tulemusi oodanud nagu Sardiinias ja siin Hispaanias," rääkis eestlases pettunud Wilson Delfile 2012. aasta viimasel etapil.

2012. aasta hooajal katkestas Tänak 13 rallist viis. Sekka tuli ka väga häid sõite. Näiteks tolle aasta eelviimase ralli Sardiinias lõpetas eestlane kokkuvõttes kolmandal kohal.