Latvala ja Tänak vestlesid pikalt enne poodiumitseremooniat Monaco printsi palee ees, kuhu autod publikule vaatamiseks ja fotograafidele pildistamiseks ära pargiti.

"Ott tegi rallile väga hea alguse ning oli kiire ka teisel päeval, kuni ta külastas põldu ja kaotas seal 20 minutit," ütles Latvala Delfile. "Ott on alati olnud väga kiire. Ootasin seda ka siin. Kindlasti hakkab ta aasta möödudes võitlema poodiumikohtade nimel. Selles pole kahtlustki. Probleem on selles, et ta on praegu sõitnud WRC autoga vaid üksikuid rallisid ega ole selles rutiinis niivõrd sees nagu teised sõitjad. Küll see stabiilsus ka tuleb."

Tänakule oli see teine Monte Carlo ralli. Latvala tunnistas, et pidi siin sõitma kaheksa aastat, enne kui ennast nendel teedel mugavalt tundma hakkas. "See oli esimene kord, kui ma end siin mugavalt tundsin. Ma ei saanud sellest rallist lõpuni päris aru kuni eelmise aastani. Siin peab olema valmis igasugusteks oludeks, sest need muutuvad kogu aeg. Sa ei saa kogu aeg ainult rünnata. Kui on libe, pead sõitma ettevaatlikult. Ainult puhtal asfaltil võid natuke suruda. Selle ralli saladus peitub halva ja hea pidamise vahel balansseerimises ja sellega kohanemises," sõnas soomlane.

Kas Latvalat on lootust sel aastal ka Rally Estonial kohata? "Rally Estonia on fantastiline üritus, aga meie suvevaheaeg on liiga lühike. Kardan, et ma ei saa see aasta tulla, sest vajan natuke puhkust. Poola on nüüd kalendrisse surutud ja kohe tuleb Soome ralli otsa, milleks on vaja ka testida. WRC kalender on liiga tihe. Muidu tuleksin küll."