Kiiruskatsete esimestel läbimistel sai Georg Linnamäe uue kogemuse osaliseks. „Varem pole ma kunagi nii ees startinud. Sain õppida libedal teel sõitmist,“ rääkis kolmandana rajale läinud Linnamäe. Tema ees sõitsid WRC masinatega Ott Tänak ja Georg Gross. „R5 autoga ei saanud päris täpselt nende sõidujälge kasutada, kuid pidurdusmaad sai nende järgi sättida. See oli väga hea.“

Linnamäe sõnul läks ta kiiruskatsete esimesele läbimisele pisut liiga ettevaatlikult. "Ole Christian Veiby näitas, et oleks saanud sõita ka palju kiiremini," tõdes ta. Näiteks ralli avakatseks olnud 7,35 km pikkuse kiiruskatse, läbis Linnamäe teisel korral koguni 12 sekundit kiiremini. Mõlemal korral kiireim olnud Tänak parandas teisel läbimisel oma aega neli sekundit. R5 autoga Grossi kannale astuv Hyundai R5 autot ohjav Veiby aga kümme sekundit.

Otsest eesmärki pole Linnamäe Kehala minirallil endale seadnud. Noore rallimehe mentori ja juhendaja Andrus Lauri sõnul kasutatakse seekordset kihutamist erinevate seadistuste proovimiseks. Tulemuse saavutamiseks otsest survet pole.

"Tegeleme uueks hooajaks ettevalmistusega. Hea on kätt soojas hoida," lisas Volkswageniga sõitev Linnamäe.