Mehaanikud valmistasid ette tehnika, sõitjad said ära käia massaazis, täita ära piiriületusega seotud formaalsused ja panna kokku asjad Dakari teiseks nädalaks. Tsiklitel on peale puhkepäeva kavas taas kahest päevast koosnev maratonkatse, kui 12. jaanuaril sõidetakse Saltast Boliiviasse Uyuni. Kogu 561 kilomeetrine katse kulgeb üle 4000 meetri kõrgusel merepinnast. Kui ülesõit juurde liita, on päeva pikkuseks 768 kilomeetrit. Maratonkatse teine osa viib 13. jaanuaril tsiklite ja quadidega sõitjad Uynist Tšiilisse Calama'sse, katse on 462 kilomeetrit pikk ja koos ülesõitudega on päev 701 kilomeetri pikkune.

Täna muutus ilm Saltas, kui hommikul läks taevas pilve ja korralik vihmasadu kostitas Dakaril osalejaid. Paljude arvates mõjutab see vihmasadu ka pühapäevaseid katseid.

Täna kohtus Dakar Team Estonia liikmed Saltas ja Lõuna-Ameerikas seikleva eestlase Tarmo Tamminguga, kes oli tulnud eestlasi Dakaril tervitama. Koos käidi ära kogu tugitiimiga Dakari laagris.

Toomas Triisa näitas täna laagris, kuidas ja mida ta paneb endale sõitja kasti valmis järgnevateks päevadeks, mida ta pikkadel päevadel sööb ja miks on jope sõitjale Dakaril väga oluline.