Rotax DD2 klassi esimese etapi eelfinaalis oli kiireimaks eestlaseks Mario Vendla, kes lõpetas teisena tugeva lätlase Konstantin Calko järel. Finaalis aga näitas head kiirust Georg Vann, kes startis viiendana, kuid finišeerus teisel kohal. Finaali võitis taas kord Calko ning Vendla pidi leppima viienda kohaga. Antti Rammo sai finaalis kirja 8. koha.

Teise etapi eelfinaalis hõivasid eestlased kohad viiendast seitsmendani, vastavalt Vendla, Vann ja Rammo. Finaalis tõusis eestlaste kangelaseks Vann, kes haaras liidriohjad võistluse keskel ja hoidis neid kindlalt lõpuni. Vendla ja Rammo said 5. ja 6. koha.

KZ2+ esimesel etapi eelfinaalis startis parimalt kohalt Mihkel Maltna, kuid pidi võistluse käigus ühe konkurendi paremust tunnistama ning leppima 2. kohaga. Viimaselt kohalt startinud Kaspar Kallasmaa lõpetas 3. kohaga. Finaalis sai Maltna 3. koha ning Kallasmaa oli 6.

Pühapäeval toimunud teise etapi finaali alustasid mõlemad eestlased võistlejate rivi lõpust ning seekord oli parimaks eestlaseks Kallasmaa, kes võitles välja 3. koha, Maltna jäi finaalis viiendaks.

Rotax Max klassi mõlema etapi valitsejaks oli Aavo Talvar, kes oli parimaks kõikides võistlussõitudes ja kvalifikatsioonides. Mõlema finaalide teisena lõpetas Kairo Kivi, kes veel sel korral Talvarile erilist ohtu ei kujutanud. Esimese etapi finaali kolmas oli Märten Metsaviir ja neljas Sten Priirimägi. Teise etapi finaalis oli Piirimägi kolmas ning Metsaviir pidi leppima 7. kohaga.

Parimaks eestlaseks Rotax Junior klassis oli Ralf Aron, kes pidas maha tihedaid heitlusi lõuna- ja idanaabritega. Esimese etapi finaalile teisena startinud Aron haaras liidripositsiooni juba kolmandal ringil ja enam seda ei loovutanud. Christoper Vaalma oli kuues, Jüri Vips 10. ja Kesk-Euroopas CIK-FIA sarjades sõitev Frank Merilaht 12. Teisel etapi oli mõlema võistlussõidu parimaks Aron, Merilaht oli finaalis 4., Vips 8. ja Vaalma 14.

Rotax Minimax klassis ainsa eestlasena kaasa teinud Karl Leesmaa ei leidnud kummalgi etapil rohtu Michal Budovskij vastu ning sai kõikides võistlussõitudes kirja teise tulemuse.

Klassis Raketist võtsid osa pea eranditult ainult Eesti kardisõitjad. Esimese etapi finaali võitis Georg Kõss, teine oli Kaspar Korjus ning kolmas Ragnar Veerus. Teise etapi finaalis käis väga kõva võitlus, millest väljus jällegi võitjana Kõss, kes suutis teisena lõpetanud Veerusest mööduda alles viimasel ringil, kolmas oli Kaspar Korjus ning esikolmik lõpetas kahe sekundikümnendiku sees. Teise etapi neljas oli Paul Lääne, 5. Gabriel Sergo ja 6. Kert Reinaste.

Micro klassis kaitses eestlaste au Kristjan Liiksaar, kes esimese etapi finaalis startis kolmandana, kuid finišijoone ületas teisena. Teise etapi finaal toimus sama stsenaariumi järgi – Liiksaar alustas võistlust kolmandalt kohalt ja lõpetas teisena.

Balti karikavõistluste järgmine etapp sõidetakse 15.-16. juunil Lätis, Ropažis.