Tegemist on nii Eesti kui Soome meistrivõistluste kolmanda etapiga. Võistlussõidud toimuvad laupäeval ja pühapäeval. Klassis Superbike ei ole kahjuks rajal MM-il osalevat ja eelmise etapi võitnud Hannes Soomerit, kes jätkab ajateenistust Kaitseväes. Soomlastele eesotsas esimese etapi võitjale Ville Valtonenile (Yamaha) ja Soome meistrivõistluste liidrile Eeki Kuparinenile (Kawasaki) annavad lahingu Ducatidel oma debüüthooaega tegevad Vihurmoto sõitjad Mihkel Osula ja Sander Luik, aga ka Andry Blank (Äksi MK) ja Arti Prees (BMW). Kokku on selles klassis registreerunud 18 sõitjat.

Külgvankrite klassi 10 ekipaaži hulgas saab näha Saksamaa meistrivõistlustel osalevat paari Eero Pärm/Lauri Lipstok (Pärm Racing Team) ja teisi. Väga tihe on konkurents kõige nooremate, Mini GP-100 klassis, ning väga atraktiivne on ka vanade tsiklite klass Classic.

RGB Baltic motoringraja Eesti meistritiitlile võisteldakse klassides Superbike, Superstock, külgvankrid ja Mini GP-100. Eesti karikavõistlused toimuvad klassides B1200, B600, C-klass ja VihurMoto Rahvaliiga. Soomlastel lisanduvad veel klassid Jokamies (meie Rahvaliiga), Retro Superbike. C600 ja C1200.

Laupäeval, 13. juulil algavad klassifikatsioonid kell 10 ja võistlussõidud kell 14, pühapäeval on võistlussõitude algus kell 11.

Ühepäevapilet võistlusele maksab 5, kahepäevapilet 8 eurot, kuni 12-aastastele lastele on sissepääs tasuta.