Reedel kavas olnud kolmest lisakatsest viimane, 2,09 km pikkune publikukatse Kuressaare linnas jäeti pooleli.Vaata fotogaleriid:


Soomlase Mika Halttuneni roolitud Mitsubishi Lancer Evo 8 rammis kerge paindega kurvis ninaga rajaäärset jämedat puud. Kaardilugeja Jukka Jämsen toimetati Kuressaare haiglasse vahendab rally.ee.

Avapäeva lõpetasid liidritena Mads Östberg ja Jonas Andersson (Subaru Impreza WRC). Nende edu peale kolme kiiruskatset Georg Grossi ja Raigo Mõlderi (Ford Focus WRC) ees on 2,5 sekundit. Kolmandal kohal on N-rühma liidrid ja linnakatse võitnud Ott Tänak ning Kuldar Sikk (Ford Fiesta S2000). Nende kaotus liidritele on 2,7 sekundit.

N-rühma teine koht kuulub Raul Jeetsile ja Andrus Toomile (Mitsubishi Lancer EVO 9), kellel on kaotust liidritele 26,4 sekundit. N-rühma kolmas ja absoluudi viies koht on Läti võidusõitjate, Janis Feldmanise ja Anrijs Jesse (Mitsubishi  Lancer EVO 9) käes, kes kaotavad liidritele 27,4 sekundit.

Kaheveoliste klassis A7 on liidrid peale kolme katset Martin Kangur ja Silver Kütt (Honda Civic Type-R), kelle edu Siim Plangi ja Marek Sarapuu (Honda Civic Type-R) ees on 0,2 sekundit. Sander Pärn ja Ken Järveoja (Renault Clio) on klassi kolmandad 4,8 sekundilise kaotusega Kangurile.

Laupäeval sõidetakse Saaremaa rallil 11 kiiruskatset, esimesele katsele stardib esimene auto kell 8.23, 43. Saaremaa ralli võitja sõidab Kuressaare kesklinnas olevale lõpupoodiumile kell 18.35.