Ardo Kaurit: „Uuel hooajal on heaks valikuks sõita kaasa terve MM karussell MX3 klassile, mis näeb ette 13 etappi 13-nes erinevas riigis. Tegemist on maailmameistrivõistluste sarjaga, kus sõidetakse mootorratastega, kus mootori maksimaalne kubatuur võib olla kuni 650cc 4-taktilistel mootoritel (500cc 2-taktilistel), kuid enamasti sõidetakse siiski 450cc kuubikuliste 4-taktiliste mootorratastega. Tuleval hooajal korraldatakse kolm MX3 etappi koos MX1/MX2 maailmameistrivõistluste etapiga, mis on maailma kõige prestiižikam võistlussari motokrossis. 2011 aasta hooajal ühel MX3 etapil osalemisest saime väga positiivsed kogemused ning usume, et see sari on arengu jätkamiseks hea valik kuna tase on piisavalt kõrge ning stabiilne, võistlused on meedias kajastatud, võistlusformaat sarnaneb MX1/MX2 võistlustega ning samas on korraliku ettevalmistusega ka võimalik häid tulemusi saavutada. Usun, et stabiilse arenguga ja sõiduga on aasta lõpuks kokkuvõttes koht esikümnes igati reaalne tulemus."

Yamaha Estonia Racing Team sündis kui jõud ühendasid Tõnu Lill Yamaha Keskusest ja Kauriti võistlustiim. Nii on Ardo Kauriti selle aasta tsikliks Yamaha YZ-450F.

Ardo Kaurit: „Möödunud hooaja lõpul võtsime endale eesmärgiks leida mootorrataste tarnija, kes toetaks tiimi püüdlusi ning aitaks meil professionaalsemaks muutuda. Proovisime erinevaid marke ning pidasime läbirääkimisi paljude edasimüüjatega ja leidsime meile parima variandi, kus kattusid nii parim tsikkel kui ka meeldiv personal. Hooajal 2012 kasutame Yamaha võistlustehnikat, tehes koostööd Yamaha Keskusega, kes on Yamaha esindaja Eestis.“

Eestis on Ardo Kauritil kavas kaasa teha Eesti meistrivõistlused motokrossis, kus klassis MX1 on sihiks meistritiitel. Lisaks on eesmärk olla võimalik kandidaat Eesti Rahvuskoondisesse, mis osaleb hooaja lõpul Lommelis sõidetaval Rahvuste Krossil. Peale Eesti meistrivõistluste on kavas osaleda veel suurematel kodustel krossidel: Sõmerpalu motokross, Pärnu Kuningas, Kiviõli öökross jt.

Hetkel käib ettevalmistus uueks hooajaks täie hooga, järgmise aasta alguses ootavad ees kaks treeninglaagrit Euroopas, et siis MX3 klassi MM-sarja esimeseks etapiks löögivalmis olla.