Pärtelpoja hea nädalavahetus algas juba kvalifikatsioonis, kus ta sai paremuselt kolmanda ringiaja. "Paar nädalat tagasi leidsime võimaluse Aksli tsiklile Prants Palsi toonase juuniorklassi rattad alla muretseda, millel olid all veel tema viimati kasutatud rehvid aastast 2004," rääkis Aksli isa Meelis. "Nende rehvidega sai tehtud treeningud, kuid ajasõiduks panime siis tsiklile alla Aksli vend Martini tsikli vanad esimesed ringrajarehvid aastast 2015. See vahetus andis juba võimaluse ringiaega parandada ning seda väga korralikult ja mille tulemuseks oli ajasõidu kolmas aeg!"

Pärtelpoja hea hoog jätkus ka pühapäeva hommikuses soojendussõidus, kus ta näitas samuti paremuselt kolmandat ringiaega. Esimeses finaalis oli eestlase kiirus taas esikolmiku tasemel, kuid kaks kukkumist langetasid Pärtelpoja lõpuks 9ndaks. Teises finaalis tuli üks kukkumine ja Pärtelpoeg pidi 6nda kohaga leppima. Kahe sõidu kokkuvõttes kuulus noorele eestlasele 8s koht.

"Kiirus oli mul Kreekas hea, kuid mõlemas sõidus tulid väikesed sõiduvead. Kahjuks said teises sõidus ringid otsa, muidu oleks veel saanud paar kohta tõusta. Tegin nendest nädalavahetuse vigadest omad järeldused ja järgmine kord loodetavasti suudan vigadeta sõita," võttis oma Kreeka võistluse kokku Aksel Pärtelpoeg, kes on stardis juba sellel nädalavahetusel Aravetel peetavatel Eesti meistrivõistluste etappidel.